coverphoto
Neaktívny

pajocka

pajocka  /  39 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 7. jan 2012
býva v meste Banská Bystrica
Info o svadbe
Svadba bola 7. 9. 2013
3878
dní po svadbe
Aktivita
12 príspevkov vo fotoblogoch
33 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +9
Svadobný album
Pajocka a Môj muž
7. 9. 2013 Čadca | 13 fotiek
účes
salón Jarmila, Čadca
Lucka je veľmi dobrá kaderníčka a vie vykúzliť nádherné účesy z dlhých aj krátkych vlasov. Je to jediná kaderníčka, ktorej sa zverím, lebo vie, ako presne, ako chcem učesať. Škoda len, že som nestihla masáž od jej kolegyne Jarmilky. Tá mi pomôže vždy. Prečo je len toľko málo času pred svadbou?
fotograf
P.M. Photography
Fotky krásne, zato málo. Ten čas ubehol ako voda a keďže sme sa nechceli vidieť skôr ako pred oltárom, nezostalo po obrade veľa času na foto.
svadobné obrúčky
Ján Machovčák
Je to pán! Príjemný, priamy a vie čo robí. S radosťou vám vysvetlí, ako robí/robil obrúčky, čo by sa stalo, keby sa to urobilo inak, prečo všetko robí ručne. Tento PÁN MAJSTER to robí srdcom s vášňou a hlavne poctivo. Len jedno nechápem: prečo má také skvelé ceny, keď to konkurencia vyrába za tú istú cenu, len strojovo a okrem toho sa poriadne nedozviete čo kupujete.
make-up
Judita Tillova z Mary Kay
Make na 1 a to aj bez skúšania - nebol čas. Keďže som mala inú predstavu a zľakla som sa, že mi dáva iný odtieň tieňu, ako som si predsavovala, no všetci mi povedali, že takú peknú ma eštenevideli :) Samozrejme, make up vydržal celý deň/noc bez potreby prepúdrovania. Ďakujem!
ženíchov oblek
Maja móda, Čadca
Muža sa obliekol celý na jednom mieste. Ja som po neúspešnom celodennom chodení po Žiline našla svoje popolnočné šaty za 15 minút zase len tu. A to ešte so zľavou, lebo robili čistky v butiku. A to mi ešte bezplatne prešili zips, keďže bol zaseknutý.
koláče
pani Lašová Čadca
Môj názor na koláče: Nemusia ani byť. Preto sme mali tortu zo syrových bochníkov. Na dlhé prehováranie rodiny sme sa rozhodli objednať koláče. 70 ľudí, 450 koláčov. Na prekvapenie nás a rodiny nezostalo ani na výslužky. Hold, keď niekto robí poctivo svoju prácu - žiadne margaríny, žiadne šetrenie. Boli naozaj výborné a cena neporovnateľná! Ďakujeme!
hostina
Penzión Mária Korňa
Oslava a ubytovanie skvelé. Pani Odrobiňáková nám vyhovela vo všetkom, no keď sme to už preháňali s požiadavkami, ktoré by boli bezvýznamné a len an obžiať, tak nás skrotila. Cena vs. kvalita 1*. Jedlo skvelé, prostredie nádherné a servis bez námietok. Ďakujeme!!
kostol
pán farár Radko Čulák
Mladý, charizmatický muž, s ktorým sme si s radosťou pokecali pri kávičke. To sme ešte nevedeli, že za týmto pozvaním stojí zisťovanie, čo máme radi a čo nás baví, aby v evanjeliu rozprával o nás a dal nám príklady, ako si vážiť jeden druhého.
pajocka pridala novú fotku
21. aug 2013

Už si syslím na svadbu

(2 fotky)
pajocka pridala 2 nové fotky
19. aug 2013

0% dokonalosť, 100% handmade

(3 fotky)

Výber účesu

(6 fotiek)
pajocka pridala 4 nové fotky
9. nov 2012

Ako na to

(14 fotiek)

Žlto-šedá

(4 fotky)