coverphoto
Neaktívny

pandorra

Lenka  /  41 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 2. sep 2011
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 29. 12. 2018
1915
dní po svadbe
Aktivita
7 príspevkov vo fotoblogoch
15 príspevkov vo fóre
8 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +73
Svadobný album
Lenka a Martin
29. 12. 2018 Lučenec | 77 fotiek
hudobná skupina
Svadobné husle
S Galinou sme boli veľmi spokojní. Nádherne zahratá pesnička Hallelujah pri obrade nás veľmi dojala. Je vidno, že má rada hudbu.
výzdoba
EVENTIA - Wedding & Event planning, rentals
Baby z Eventie boli veľmi šikovné a pomohli mi s realizáciou môjho sna - svadby v Gatsby štýle. Prebrali so mnou každý jeden detail, každú maličkosť, na ktorú som ja ani nepomyslela. Majú krásny inventár a určite ich pre ich profesionalitu odporúčam.
torta
Zdenka cakes - z lásky k pečeniu
P. Zdenka nám robila nielen tortu, ale aj výzdobu do candy baru v Gatsby štýle. Pre nás to boli malé umelecké dielka, ktoré aj super chutili.
ženíchov oblek
Svadobný salón Valery
Pre oblek sme išli až do Banskej Bystrice a stálo to za to, nakoľko tam mali skvelý výber oblekov. P. majiteľka nám ešte k obleku dala aj náhradné nohavice a taktiež nám to umožnila vrátiť neskôr.
svadobné šaty
Jadei svadobný salón
Pani majiteľka, rovnako aj jej zamestnankyne boli veľmi milé a snažili sa mi vo všetkom vyhovieť. Pomohli mi nielen so šatami, ale aj doplnkami. Oceňujem aj dlhší termín pre vrátenie šiat, nakoľko sme mali ešte fotenie mimo svadby.
hudobná skupina
Happyband Orchestra
S výberom hudby som sa dlho rozhodovala a zvažovala všetky možnosti. Prvým tipom bola čisto swingová kapela, ale mala som obavy, či by sa každý zabavil, preto som pristúpila k skupine, ktorá hrá rôznorodý žáner. Happy band ma nesklamal, všetci hostia z nich boli unesení. Vidieť pánov muzikantov naživo je obrovský zážitok. Čo by som u nich viac privítala by bolo dlhšie hranie.
make-up
Tatar Kriszta Makeup
U Krizsty som bola aj na skúške, kde som si povedala svoju predstavu. V svadobný deň som už nemala žiadne obavy. S makeupom som bola veľmi spokojná. Kriszta ma nalíčila podľa mojich predstáv a makeup vydržal celý deň.
kameraman
PANAMERA motion pictures
odporúča
Žiadne príspevky.