coverphoto
Neaktívny

romikka

Romikka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 27. júl 2008
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
28 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Kolekcie
  • čo sa mi páči na MS
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svadobné šaty
Lucy 's svadobný salón
šaty boli krásne.. každý ich chválil a manžel bol tiež spokojný s výberom :-D majitelka Lucka je veľmi milá a ústretová.. zkracovala mi šaty vrátane vlečky.. len na svadbe som zistila, že malo byť viac zkrátené.. stúpali mi po nich a potrhali ich... ale to som dopredu nevedela.. škoda len krajky na spode šiat na tyle.. ta bola len nažehlená miesto našitá a tak keď mi po druhý krát odpáralo asi 20 cm krajky tak som ju od nervov strhla celú.. preto mám fotky s ňou i bez nej.. potom už som bola kľudnejšia a istejšia, že si o krajku nezakopnem.. a svadobčania si to ani nevšimli.. závoje mi dokonca ku kúpeným šatám požičala dva, za čo som veľmi vďačná.. užila som si tak krásu 2,5 metrového i krátkeho so swarovski kamienkami
výzdoba
Aranžerský salón Renata Škarupová
čítala som veľa recenzií na paní Škarupovú a tak som si myslela, že to bude dobrá voľba... nebola.. skazila mi radosť z kvetov na svadbe... písala som jej moje predstavy a mala tam info, že chcem žiarivé kvety do svetlej výzdoby... aj keď sme spolu hovorili, tak som rozprávala, že to kvety rozžiaria... no a keď som bola videla tu kyticu, čo mi drahý prirniesol.. ach jaj.. biela s nádychom do krémovo zelenej.. v rovnakom duchu sa niesli všetky kvety aj na hostine a v kostole.. dokonca sama nám ponúkla, že keď bude vyzdobený kostol z príjmania tak už nebude robiť ikebanu.. aj tak spravila a ja som si ani nevšimla kde bola.. na všetky moje poznámky vravela, že sme sa asi nepochopili.. toto mi neprišlo správne... preto od nás z rodiny už nikdo k pani Škarupovej nepojde... joj a to, že moje vysnívané ranunculusy- iskerníky nie sú (v papieroch si ich podčiarkla 3 krát aby ich dala) to mi vravela až po svadbe... proste neboli v sklade, ani nezavolala aby sa dohodla so mnou..
svadobné obrúčky
Zlatníctvo Jana Švehlová www.zlatnictvijs.cz
boli sme veľmi spokojný a určite sa vrátime znovu pri ďalších šperkoch
make-up
Kozmetika Mirage, Spišská Nová Ves
super ;-) líčila mňa, mamku a aj sestru..
ženíchov oblek
Nowy Targ Poľsko
kúpený na trhu a boli sme spokojný... aj nevestin ocko, švagor a tiež najmenší družba(krsniatko) mali obleky z poľska
koláče
Cukrárska výroba Smižany - pri kostole, ružová brána
výborné koláče.. lepší punčový som ešte nejedla.. a aj iných favoritov mám.. ale likérové špice by mohli byť trošku lepšie.. a dokonca sme reklamovali tyčinky z lístkového cesta - prvé čo onám dodali bol odpad, malé velké, nenafúknuté a tvary to sodoma.. a všetky so sezamom aj keď mamka objednávala aj iné (kvoli alergii na sezam), ale reklamácia vyriešená rýchlo a k spokojnosti. Hneď nám napiekli novú várku podľa želaní a pekné rovné, rovnako dlhé.. hodné na svadobný stol.
hostina
Hotel Metropol, Spišská Nová Ves
Hotel Metropol, Spišská Nová Ves- Na Metropol možem povedať len slová chvály.. úžastný ústretový personál, perfektné služby! Izba pre novomanželov gratis.. a veľmi pekne ďakujeme pani Magyarovej - prevadzkárke hotela. Všetko mala pod palcom a bola tam s nami do rána bieleho(o štvrtej som ju ešte videla, ako ju mamka ťahala na parket) a keď sme druhý deň o 11 hod odchádzali domov, tak už šla do práce, aby pripravili krstiny..
kostol
Farský kostol Smižany
kostol má krásnu atmosféru a bola to dobrá voľba... oddával nás kaplán Krystian Piotrowski a obrad bol aj vďaka nemu nezabudnuteľný a všetci si chválili..
Žiadne príspevky.