coverphoto
Neaktívny

shiny_finy

Jana Macháčková
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 23. apr 2010
Info o svadbe
Svadba bola 8. 8. 2015
3157
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
31 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +65
Svadobný album
Jana Macháčková a Michal Diviš
8. 8. 2015 Nové Zámky | 69 fotiek
výslužka
Katka Petka: Macarons & more, www.katkapetka.blogspot.com
Na výslužku sme dávali makrónky. Moja šikovná susedka ich spravila presne vo farbe oznámení a v skvelej príchuti slaný karamel. U hostí mali veľký úspech :)
svadobné šaty
Svadobný salón WEM
Šaty Pronovias Lexas som si kúpila v salóne WEM v Trenčíne. Boli už požičané, ale stále v super stave. Lexas boli jednoducho vyrobené pre mňa :)
kvety
www.kvetypocelyrok.sk
Perfektný, perfektný, perfektný nápad!!! Namiesto toho, aby sme dostali kopec kytíc v náš svadobný deń (potom neviete čo s nimi a naraz zvädnú) sme sa tu zaregistrovali, poslali hosťom link, oni nám tam objednali kvietky ktoré nám bude táto firma doručovať postupne, po celý rok…
hudobná skupina
Sendreiovci
Ak vám nezáleží na tom, kedy začnú hrať, tak ich určite odporúčam. Ku nám prišli o dve hodiny neskôr ako sme mali dohodnuté, ale keď už prišli, rozbehli úžasnú zábavu. Tancovala som do piatej rána :)
TOP!!! Nikdy, a to myslím naozaj nikdy, som sa necítila byť krajšia. Uź na skúške som bola veľmi pokojná, ale vo svadobný deň ma nalíčil a učesal ešte oveľa, oveľa krajšie. Absolútna spokojnosť!!! Ďakujem Boris :)
Vyberať DJa sme sa báli najviac, lebo pri DJovi sa nedá pozrieť portfólio fotiek, alebo spraviť ochutnávka :) Hľadali sme niekoho, kto nielen spraví super zábavu a roztancuje hostí bez hitov ako jede jede mašinka, ale aj odmoderuje večer na úrovni. Hneď po prvom stretnutí s DJom Gabom sme vedeli, že sme ho našli. Veľký profesionál a veľmi, veľmi milý človek. Veľká spokojnosť.
fotograf
PANAMERA motion pictures
Foto/video od Panamera sú zárukou kvality. Katka s Dodom sú veľkí profesionáli a super ľudia. Už sa veĺmi teším na fotky a video.
koláče
Dulce de Leche
Prenádherné a vynikajúce koláčiky a tortičky, ktoré nám Maťka nie len priniesla, ale aj krásne naaranžovala takže sme s nimi nemali ani najmenšie starosti. Keď sme otvorili sladké stoly, hostia si ich skôr len fotili aké boli nádherné… Maťka nám robila aj svadobnú tortu, ktorá bola úplne ako na obrázku, ktorý som posielala na inšpiráciu. Veĺká, veľká spokojnosť. Ďakujeme Maťka :)
Žiadne príspevky.