coverphoto
Neaktívny

sia_s

Simona
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 21. feb 2017
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 15. 7. 2017
2468
dní po svadbe
Aktivita
45 príspevkov vo fotoblogoch
189 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +256
Svadobný album
Simona a Rudo
15. 7. 2017 CZECH_REPUBLIC | 260 fotiek
doplnky nevesty
Viva Vienna
Kožušina je kožušina. Veľmi dobre ma zahriala :)
dj
Spotify
S manželom sme si vytvorili na Spotify svadobný playlist, kde sme počas príprav pridávali pesničky. Potom sme ho následne rozdelili na časti - Welcome drink, Obrad, Hostina a Party. Všetci si to pochvalovali, keď bola pesnička na želanie, ľahko sa tam pridala. Ľudia tancovali ako o život, mladí aj starí, dokonca aj môj drahý, ktorý si pár dní pred svadbou zranil koleno a väčšinu času strávil krívajúc.
šperky
Notonlyjewels
Naušnice som si kúpila na Etsy od jednej Španielky, ktorá predáva kvalitnú vintage bižutériu - Notonlyjewels. Bola veľmi ústretová a ako bonus som dostala zľavu na ďalší nákup a poštovné zadarmo :)
ubytovanie
Zámek Dukovany
Krásne. Krásne. Krásne. A tie kúpeľne! <3
oznámenia
nevesta + ženích vlastnými rukami
Ako by to bolo, keby si dvaja dizajnéri neurobili tlačoviny sami? :) S menovkami nám pomohol svokor a jeho super kaligrafické schopnosti.
svadobné obrúčky
Fortuna Aurum
Super práca aj komunikácia :) Som rada, že sme sa rozhodli pre "malé rodinné" zlatníctvo v Kalinkove. Mohli sme si doniesť vlastný materiál - 5 moissanitov a cca 7g zlata v zlomkoch. To hodnotím ako veľké plus, lebo zohnať moissanitovú obrúčku na SR je snáď nemožné.
výslužka
Wine Planet
Rozhodli sme sa pre nie úplne tradičnú výslužku. Keďže veľa hostí cestovalo dosť diaľku, koláče nám prišli nepraktické a radšej sme im dali set 2dl flaštičky Freixenetu Negro Brut a balík čučoriedok. Nech sa dorazia na izbe :)
topánky
Jill Sander
Manžel sa rozhodol pre dlhoročne odskúšanú klasiku.
Žiadne príspevky.