coverphoto
Neaktívny

simona277

Simi
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 1. sep 2014
býva v meste Galanta
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
29 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Borisko je proste najšikovnejší a najlepší!! Nič lepšie som nemohla urobiť než ako si rezervovať práveho jeho! Je to skvelý človek!! Vyčaroval zo mňa princeznú.. Nielen zo mňa, ale aj z mojej maminky a tety.. :) Budúce nevestičky, rýchlo sa Boriskovi ozvite! Ďakujeme za všetko!!
svadobné šaty
Svadobný salón WEM
Najlepší salón s najkrajšími šatami a ešte k tomu so skvelou majiteľkou Majkou! :) Ďakujem za nááádherné svadobné a aj popolnočné šaty.. Skvelý prístup, absolvovala som niekoľko skúšok, Majka bola vždy veľmi ochotná a veľmi mi pomohla. Odporúčam!
kameraman
ZiTNANSKi
TOP TOP TOP! Sú úžasní! Najlepší! Sú výnimoční nielen svojou prácou, ale aj tým, akí sú to skvelí ľudia! Stačilo mi vidieť jeden klip od Doda, jednu fotku od Katky a hneď som vedela že ich musím mať! :-) Som nesmierne vďačná za to, že som ich mohla spoznať! Budúce nevestičky, neváhajte ani sekundu a rezervujte si Katku a Doda! Ďakujeme za všetko!!
dj
Dj Blesak
Jarko! Ďakujeme ti za vytvorenie najúúžasnejšej zábavy! Ľudia sa bavili do raná bieleho a tak som to presne chcela :-) Ešte teraz hostia o tom hovoria, že takú zábavu ešte nezažili veru :-) Moc ti za všetko ďakujeme!! Budúce nevesty, rýchlo si Jarka rezervujte!! Budete najspokojnešie ako aj ja! Ešte raz veľké ďakujem!!
Žiadne príspevky.