coverphoto
Neaktívny

taenia

Eva Budinská
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 13. apr 2012
Info o svadbe
Svadba bola 7. 9. 2013
3877
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
8 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +45
Svadobný album
Evik a Vladko
7. 9. 2013 Prievidza | 49 fotiek
topánky
Baťa
Biele lodičky na dostatočne nízkom opätku (6cm), v ktorých som vydržala od rána až do 01:00!
svadobné šaty
Šité na mieru pani Davidovou z Brna!
Chcela som si dať ušiť šaty podľa modelu Lupe od La Sposa, ktorý som našla v jednej požičovni, ale bol už dosť "vynosený", a bolo to na čipke vidieť, a inde som ho nezohnala. Pani Davidovú mi odporučila kamoška, šije pre ND Brno, a je fakt šikovná. Látku som si našla sama, ona mi poradila a naozaj perfektne to zvládla. Skúšala som asi 7x, aby to bolo tip top (na rozdiel od iných brnenských agentúr, ktoré mi ponúkali ušiť šaty podľa fotky len na jednu skúšku a ešte bez toho aby som navštívila krajčírku...!!). Na šaty vymyslela dômyselný a neviditeľný systém zdvihnutia vlečky na tancovanie, aj na zavesenie. Spokojnosť maximálna!!!
svadobné auto
skvelý veterán od pána Jánošíka
odporúča
darčeky
mydlo - moja vlastná výroba
odporúča
civilný obrad
Zlatá sála Bojnický zámok
Je nádherná a impozantná!
víno
Rodinné vinařství Jedlička & Novák
Vyberali sme zo 4 rôznych, ale títo mali víno,ktoré sa dalo piť aj samostatne aj k jedlu a vynikajúce! Dostali sme 15% zľavu za odber 48 fliaš. Na svadbe sme mali Ryzlink vlašský, pozdní sběr, polosuché 2012 a André, pozdní sběr, suché, 2011 - excelentná voľba!
svadobná agentúra
IMPULS - Wedding Agency
Vybavovala som z Brna, všetko zariadili, dobrá komunikácia s pani Tatianou, čítala dopredu moje myšlienky, vybavila kde-čo ešte predtým než som sa spýtala, nenechá Vás zabudnúť na dôležité info. Zmeny na poslednú chvílu ju vôbec nevyviedli z miery. Celý svadobný deň bola k dispozícii a ostala hore celú noc poruke priamo na svadbe. Aktívne sa pýtala hostí, či niečo nepotrebujú, akonáhle sme mali požiadavku (vybaviť taxi, etc), tak okamžite vybavila. Na druhý deň ešte prišla, podiskutovali sme dojmy, ešte počkala až kým sme nevypravili posledné taxi na letisko. Neviem si vôbec predstaviť ako by som to zariaďovala bez agentúry, už tak je človek stresovaný. Vybavila aj to, že sme v Zlatej sieni mohli mať harfu namiesto obvyklého "programu" bojnickej radnice :)
catering
Martin Košecký
S pánom Košeckým bola skvelá komunikácia už od začiatku. Bez problémov nám navrhol 100% vegetariánske menu, až ma prekvapilo, aký je v tomto zbehnutý, ani okom nemrkol. Jedlo malo nápad a bolo vynikajúce (sme dosť nároční a nesklamal!). Deň pred svadbou prevzal naše vlastné víno a slivovicu, ktoré pekne vychladil a videli sme už až na svadbe, o všetko sa postaral. Servis úplne stopercentný, ako z 5 hviezdičkového hotela, usmieví a ochotní čašníci a čašníčky, dostala som bez opýtania pozitívne komentáre od viacerých hosťov. Na konci nám všetko jedlo čo ostalo zbalili tak aby sme ho mohli rozdať, stačilo len povedať!
Žiadne príspevky.