coverphoto
Neaktívny

tatianak24

Tatiana
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 1. jan 2015
býva v meste Senec
Info o svadbe
Svadba bola 19. 9. 2015
3136
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
8 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +141
Svadobný album
Tatiana a Norbi
19. 9. 2015 Pezinok | 145 fotiek
kameraman
Milan Maluniak - VIDEOMILAN
Skvela kvalita videa a zachyteny snad kazdy jeden okamzik.VideoMilan vrelo odporucame.
fotograf
Gabriela Gašparovičová
Gabika bola veľmi zlatá a profesionálna, bola snáď všade :) a zachytila snáď každý moment svadobného dňa, fotky sú krásne a prišli nám vo veľmi peknom originálnom balení, úžasná práca, veľké ďakujeme, budeme mať ako spomínať
oznámenia
Jarka Baranová alias Lagoo zo SAShE.sk
Oznamenia boli krasne,presne podla nasho zelania,a rovnako tak i menovky,menu karta,zasadaci poriadok ci cisla stolov...vsetko bolo super a s Jarkou sa mi veeeelmi dobre komunikovalo.Je velmi sikovna a maximalne ustretova.
popolnočné šaty, spoločenské šaty
Dyona.sk originálne modely na mieru
Moje popolnocwne oblecenie bolo kombinaciou ludovej bluzky,ktoru som si priniesla z vyletu v Budapesti a krasnej cervenej satenovej sukne z dielne Dyona,ktora sadla uzasne.
ženíchov oblek
LOMBARDI FASHION HOUSE
S malinkou dusickou, sme sa vybrali mojmu dlhemu chudemu uz manzelovi kupit oblek, no v Lombradi Fashion House na Kamennom namesti zo mna vsetky obavy opadli, vyskusal 2 obleky a padli mu ako uliate, staral sa o nas sam pan majitel a bol velmi mily a ochotny, odporucil nam i krajcirku na upravu obleku, no nakoniec netrebalo nic upravovat. Ked som mojho draheho uvidela prvykrat nahodeneho vo svadobny den,takmer som sa rozplakala od dojatia, aky bol fesak. Dakujeme velmi pekne za oblek i za vsetky doplnky (kosela, manzetove gombiky, viazanka, vreckovka).
svadobné šaty
Wedding Avenue
Najlepsi salon s uzasnym pristupom, vzdy usmievava a mila Veronika je ochotna vyhoviet kazdej neveste snad vo vsetkom. Do siat,ktore som si i nakoniec vybrala (i ked som ich stihla i vymenit za ine, no vratila som sa k nim) som sa zamilovala na prvy pohlad. Citila som sa v nich ako kralovna, stravila som v nich krasnych 14 hodin a s radostou by so si ich vybrala opat. A to nielen saty,ale i salon. Pre mna je Wedding Avenue ten najlepsi svadobny salon s najkrajsimi satami a s uzasnym individualnym pristupom.
kvety
Silvia Jakubčeková – BambiArt – QIETOK
Pani Silvia, je zodpovedná nielen za moju prekrásnu svadobnú kyticu, ženíchove pierka, ale i za kytice pre naše mamičky a celú kvetinovú výzdobu v sále. Kvety boli čerstvé a vydržali veľmi dlho. Ďakujeme.
výzdoba
Svadobný dizajn
Lea presne vystihla a splnila moje želania. A ja som teda riadne náročná. Výzdoba bola veľmi jemná, príjemná a hrejivá, presne taká, po akej som vždy túžila. Lea veľmi pekne ďakujeme.
tatianak24 pridala 55 nových fotiek
23. okt 2015

Tatiana a Norbi

(145 fotiek)
Svadobný album