coverphoto
Neaktívny

tinus_

Tinka  /  38 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 24. feb 2013
býva v meste Nitra
Info o svadbe
Svadba bola 29. 6. 2013
3926
dní po svadbe
Aktivita
10 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +124
Svadobný album
Tinka a Alessio
29. 6. 2013 Nitra | 128 fotiek
kvety
Ateliér Papaver
Hneď mi bolo jasné že toto je kvetinárstvo pre mňa - evokuje mi to nádych francúzskeho šarmu, vkusu a miery. Holky nesklamali, s kytičkou som sa cítila retro originálne, a Alessiovi pierko tiež super oživilo outfil. Kytičku mám vysušenú a stále nádherne vonia:).
účes
Danica Daubnerova, Kaderníctvo Panda, Sereď
Trochu sa nám ťažšie hľadala prvotná forma, zo skúšok som bola trochu v pomykove, ale Danka si to nechala prejsť hlavou a vymyslela mi tento super účes, ktorý super ladil so šatami...dokonca ho stihla vyhotovit v predstihu, ten extra čas sa veru hodil!
svadobné šaty
Robert Bartolen
Robko je super v tom, že dokáže vycítiť aký je človek typ a čo by ho najviac vystihlo - ako osobnosť. Ja som prišla so svojim návrhom, ktorý sme predebatovali, a z 5 návrhov vybrali ten naj. Robko skôr presvedčí vás ako vy jeho - ale on naozaj vie čo robí, treba mu veriť, výsledok stojí za to!:) Veľmi sa mi rátalo že ma netlačil do ničoho čo by som nebola ja!
fotograf
Peter Lukačovič
Peter - to je profesionál a zabávač v jednom. Veľmi dobre sa s ním komunikuje - (poradí hoc aj s prípravou svadby, organizáciou, dá sa s ním všetko prediskutovať, má kopu skúseností ktoré vie s nadhľadom zúročiť). Dokázal si ihneď získať našu dôveru a tak sme sa pri ňom vedeli uvoľniť a celé fotenie si užívať. Jednoznačne odporúčam!!
make-up
Anna Švelanová, Mary Kay
Profesionálny prístup, kvalitná kozmetika ktorá mi vydržala až do rána, mohla som sa proste bez starostí zveriť do rúk odborníčke. Veľké plus pre mňa bolo, že mňa Aňa prišla nalíčiť ku mne domov, takže ja som mohla už len oddychovať!:) Plus sme sa apolu dobre nasmiali, je to zlatý človek. S čistým svedomím môžem len odporúčať:).
tinus_ pridala 8 nových fotiek
2. feb 2014

Tinka a Alessio

(128 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME