coverphoto
Neaktívny

tralala94

A
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 19. apr 2019
Info o svadbe
Svadba bola 25. 9. 2021
943
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
143 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Svadobný album
A a P
25. 9. 2021 Košice | 3 fotky
výzdoba
MOJAOSLAVA.SK s.r.o.
Nádherná výzdoba v štýle greenery v kombinácii s bielymi a červenými ružami. Skvelé ceny. Nič viac nedodám, len že odporúčam.
ženíchov oblek
Pavana Košice
Pavana v Košiciach bola pre nás jasnou voľbou od začiatku. Priateľ nie je úplne konfekčný a potrebuje mať ušitý oblek na mieru. Iné obchody sme ani neriešili. Výborný personál, ktorý vždy poradí, dobrý výber a ceny odzrkadlujúce kvalitu obleku. Odporúčame.
svadobné šaty
Lucy's svadobný salón
Tento salón môžem len odporúčať. Obehla som niekoľko salónov v Košiciach aj v Spišskej Novej Vsi, ale svoje šaty som nakoniec našla tu. Neuveriteľný výber šiat, šitie len na mieru za výborné ceny (požičiavať sa vám naozaj neoplatí, keď si viete za tú istú sumu ba až nižšiu ešte ušiť vlastné). Veľmi milá majiteľka a krajčírka. Možnosť nakombinovať šaty podľa svojich predstáv. Nemám žiadnu sťažnosť. Ďakujem za šaty!
koláče
Top torty Michalovce
Jedným slovom mňam! Na mieste hostiny nám p. z Michaloviec naaranžovala candy bar, ktorý bol jedným slovom úžasný. Každý si pochvaľoval zaujímavé a iné koláčiky, chuťovo výrazné. Na požiadanie nám dala aj inventár - stojany na dezertné poháriky. Žiadna starosť s dopravou a aranžovaním. Jednoznačne odporúčame.
ubytovanie
Hotel Bankov Košice
Ubytovanie pre nás a niektorých našich hostí sme mali v mieste konania hostiny. Recepčná bola nie vždy v najlepšej nálade a minimálne v našej izbe bolo pomerne chladno, no nepokazilo to celkový dojem. Robia výborné raňajky a z izby sme mali výhľad z každej strany priamo na les.
hostina
Hotel Bankov Košice
Najlepšia voľba, akú sme mohli urobiť. Úžasné priestory aj exteriér, vôbec nie je potreba investovať kopu peňazí do výzdoby, pretože ten priestor je sám o sebe krásny. Výborná rýchla obsluha, ústretová manažérka, dobrá organizácia. Skvelé jedlo - či už večera alebo švédske stoly, kde bola toho kopa a to sme nič nenavyšovali. Ceny vyššie, ale služby tomu zodpovedajú. Odporúčame.
dj
DJ Martin a svadobné sezóny 2022-23 otvorené-špičkový DJ a trendové svadobné osvetlenie pre Vás !
DJ Martin a osvetlovač Mário urobili úžasnú zábavu a priestor krásne nasvietili. Niekoľkokrát som bola za Martinom a poďakovala mu za skvelú atmosféru, ktorú vytvoril. Neustále plný parket až do 4:00 rána. Skvele odmoderované. Hral pre starších aj mladších. Slovenské, české hity, moderné, staršie aj ľudové. Reagoval na každú naša požiadavku. Nehovoriac o slušnej prvotnej komunikácii s p. manažérom. Takto si predstavujem profesionálne služby. Jednoznačne odporúčame!
kameraman
Horvatovič
Manželský pár - mali sme oboch kvôli kamere, obaja milí, nechceli nás nastavovať do umelých póz, zachytávali prirodzené momenty. Odporúčame.
Žiadne príspevky.