coverphoto
Neaktívny

viky91

Viktória Šimková
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 17. jún 2016
býva v meste Trebišov
Info o svadbe
Svadba bola 2. 9. 2017
2400
dní po svadbe
Aktivita
28 príspevkov vo fotoblogoch
12 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +306
Svadobný album
Viktória👰 a Martin🤵
2. 9. 2017 Trebišov | 310 fotiek
fotograf
Zumzum Photodesign
Vzhľadom k tomu, že sme sa rozhodli, že nebudeme mať kameramana hľadali sme úplnu topku, ktorou Viky a Janko jednoznačne sú. Ich prácu sme obdivovali už dlhšie a keď mali náš termín ešte voľný ..neváhal sme ani sekundu :D Viky a Janko sú veľmi milí, vždy usmiati, ústretoví.....Fotky sú neskutočné a máme z nich veľkú radosť.
účes
Martin Kender, Košice
Maťko je veľmi šikovný kaderník. Pre nedostatok času som nebola ani na skúške...moja predstava bola ...nahladko a vzadu drdol a musím povedať, že som bola veľmi milo prekvapená, čo dokázal z mojich vlasov vytvoriť. Vrelo odporúčam :)
ženíchov oblek
Tom Steed, BA
Kvalitne ušitý oblek, manžel sa v ňom citil veľmi dobre. Veľmi milá pani na predajni v Bratislave.
popolnočné šaty, spoločenské šaty
Dadoo
Šaty na redový tanec a popolnočné šaty som kupovala v kamennom obchode Dadoo. Šaty boli ľahúčke, pohodlné a určite ich ešte využijem.
topánky
Hogl
Svadobné baleríny v champagne farbe, ľahučké, veľmi pohodlné pretancovala som ich celú noc..
svadobné obrúčky
Mikuš Diamonds Bratislava
V čase, keď sme obrúčky kupovali sa spoločnosť ešte volala Briliant ...pod touto značkou ju určite poznáte. Obrúčky máme z ružového zlata ..úplnu klasiku ...hladké, lesklé. Personál na predajni v Bratislave bol veľmi príjemný a trpezlivý pri našom vyberaní. Môžeme len odporučiť :)
make-up
Tatar Kriszta Makeup
Kriszta je zlatíčko :) mala som u nej kompletný balík - skúška, svadobné líčenie a líčenie na fotenie (keďže sme svadobné portréty fotili v pondelok po svadbe) a neskutočne som sa tešila na každé naše stretnutie. Krisztu som zažila, keď ma raz líčila na jednej svadobnej výstave ako modelku a vedela som, že sa jej ešte zverím do rúk a svadba bola výborna príležitosť. Kriszta je veľmi milá, poradí, pomôže ...nasmeruje správnym smerom..jej líčenie je prirodzené..žiadna maska. Môžem len vrelo odporučiť. <3
torta
🍭 KVALITNETORTY 🍭
Svadobná torta od pani Cvikovej bola nádherná ...presne podľa mojich predstáv ..zladená do výzdoby v ružovo zlatej kombinácii. A chuťovo úžasná ...hosťom veľmi chutila ..a aj tí, čo už mali plné brušká neodolali. Tortu sme pred polnocou rozkrojili a rozdávali počas redového tanca. Ďakujeme Lucka :)
viky91 pridala 3 nové fotky
2. jan 2018

Viktória👰 a Martin🤵

(310 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME
viky91 pridala 4 nové fotky
8. sep 2017

Naša ružovo-zlatá svadobná výzdoba od FlorDeLuxe

(41 fotiek)