coverphoto
Neaktívny

wenduska26

Katarína  /  40 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 28. sep 2010
býva v meste Prievidza
Info o svadbe
Svadba bola 3. 9. 2011
4592
dní po svadbe
Aktivita
29 príspevkov vo fotoblogoch
25 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +37
Svadobný album
Katarína a Martin
3. 9. 2011 Prievidza | 41 fotiek
kameraman
Peter Belan - Video Foto štúdio
maximálna spokojnosť, video je perfektné. Odporúčam!!!
oznámenia
Svadobné oznámenia CardCreation
odporúča
etikety na fľaše
p. Molnárová
na tejto stránke som sa dostala ku kontaktu na pani Lubku Molnárovú, ktorá nám spravila parádne etikety na svadobné vínko a taktiež po svadbe svadobné poďakovania. Farbu, písmo a detaliy etikiet sme s nou podrobne riesili, takze vsetko sme mali podla predstav a boli sme spokojni. A svadobni hostia boli z týchto drobností nadsení.
kvety
kvetinárstvo Pohoda Prievidza
toto kvetinárstvo som si vybrala na základe referencií od neviest na tejto i iných stránkach. Avsak moja skúsenost s nimi nie je velmi pozitívna. Objednávala som tam svadobnú kyticu - ta bola OK a tiež kytice pre mamy - ktoré mali byt dve (ved pre dve mamy), naviazane do okrúhla z maslových ruží plus nejake ine biele kvietky k nim. Ked bol buduci manžel pre kvety v sobotu doobeda, okrem svadobnej kytice ho tam cakali tri dalsie kytice, z toho dve z cervených ruzí, naviazané do výšky a jedna z bielych....nejakých kvetov. hm.... ževraj boli ochotní to previazaťk, ale už by nás to časovo zdržiavalo, tak zobral pre mamky tie červené vysoké z ruží
výzdoba
p. Divékyová z Divak nad Nitricou
Výzdoba bola presne podla predstáv. Pani Divékyovej som poslala mailom obrázky, ako chcem aby výzdoba vyzerala a ona mi všetko vyrobila na mieru. Zdobila nám 2 svadobné autá a dvere nevesty i ženícha. Práca i cena super, môžem len odporučiť :)
svadobné obrúčky
KAMEA s.r.o. - Slovenský výrobca svadobných obrúčok & šperkov
spokojnosť. Treba ísť a vidiet.
účes
kaderníčka Jarka Flocková, salon Exclusive Prievidza
maximálna spokojnosť. K Jarke chodím už dávno, tak som vedela, že sa na ňu môžem 100 %-ne spoľahnúť. Avšak s konečným výsledkom som bola spokojná na 200 %. Mala som príčesok, ktorý mi dopredu natočila a v sobotu v den svadby už len pripla do účesu, takže to dosť ušetrilo čas. Vlasy vydržali celý večer. Česala ma aj na pondelkové fotenie - tam sme zvolili iný účes, aby to bola zmena :)) Odporúčam! :)
make-up
kozmetické štúdio LOTUS Bojnice
šikovná vizážistka Barborka. Líčenie bolo podla mojich predstáv. Nie som náročná, ale počas svadobných príprav som bola na 3 skúškach líčenia u 3 rôznych kozmetičiek a každá ma zmalovala ako šaša. Napriek tomu, že som žiadala o jemné líčenie. Barborka to celé pochopila a upravila ma presne podla mojich predstáv. Bola som s nou maximalne spokojná. Robila mi aj nechtíky. Odporúčam :)
wenduska26 pridala novú fotku
21. aug 2011

A je to tu :)

(13 fotiek)