coverphoto
Neaktívny

z1senticka

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 7. aug 2017
býva v meste Snina
Info o svadbe
Svadba bola 23. 7. 2016
2828
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
hostina
Svadobka Snina
V Sninskom okrese je táto sála úplne najkrajšia. Nech si vraví kto čo chce, ale táto sála je jednoznačne určená na svadby a plne spĺňa požiadavky aj tých nanáročnejších.. mali sme veľa hostí (180) a pomestili sa krásne všetci, prevádzkárka nám vyšla plne v ústrety so všetkým čo sme chceli.. no SVADOBKA v Snine je TOP.
kostol
Gréckokatolícky kostol Ubľa
odporúča
hudobná skupina
Hudobna skupina Spirit z Betlanoviec
Táto kapela bola mojím snom... počula som ich prvýkrát hrať v Prešove na vysokoškolskom plese a vtedy som si povedala, že keď sa raz vydám, tak mi budú hrať oni. Chalani sú energickí, skvelí, hrajú báječne, hosťom - do jedného - sa ich hudba páčila, hrali nám do 07:00hod rána, bavili úžasne, no jedna báseň... Síce do Sniny /kde sme mali svadbu/ mali dosť kilometrov - ale pricestovali, absolútny spoľah na nich a jednoznačne najlepšia kapela akú poznám!!!!
kameraman
Svadba snina - Petima
Peťo Hulík zo Sniny je jednoznačne najlepší kameraman. Je to profesionál, ktorý sa svojej práci venuje už dlho a spolu s manželkou (ktorá má svadobný salón v Snine) neveste dodajú pocit dôvery a spokojnosti. Pri kamerovaní svadby som bola uvoľnená, pomohol mi s obliekaním, splnil všetky predstavy a jednoznačne iba odporúčam.
fotograf
Miroslav Staško - Snina
Pána Staška som poznala dávno pred tým, než som si vybrala ako fotografa. Veľmi sa mi páči jeho práca, je ju vidieť aj na fotkách, urobil nám dobrú ponuku a vôbec neľutujem.
Žiadne príspevky.