coverphoto
Neaktívny

zuzana518

Zuzana
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 3. sep 2014
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 27. 8. 2016
2771
dní po svadbe
Aktivita
5 príspevkov vo fotoblogoch
9 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Svadobný album
Zuzana a Peter
27. 8. 2016 Poprad | 2 fotky
svadobné obrúčky
Ján Machovčák
Ďakujeme manželom Machovčákovcom za úžasný prístup, pomoc a naozaj odborné poradenstvo pri výrobe obrúčiek a snúbneho prsteňa. Ste ľudia na správnom mieste, robíte naozaj kvalitnú, krásnu a originálnu prácu. Pán Machovčák je Pán Zlatník, je členom Cechu zlatníkov SR a jeho firma je založená a funguje na princípoch stavovskej hrdosti Cechu zlatníkov SR, t.j. kvalita výrobkov, odborný prístup, korektné jednanie a dodržiavanie kódexu slušného správania . Určite sa k Vám vždy veľmi radi vrátime a sme šťastní, že sme si práve Vás vybrali pre náš dôležitý deň. Ďakujeme z celého srdca za krásne šperky!
oznámenia
vlastný návrh, tlač Ševt
Bezkonkurenčná cena aj s grafickou úpravou zdrama! Naozaj sa oplatí dať tlačiť práve u nich.
kvety
Ginka a Svadobne ozdoby Košice
Profi sluzby, manzelia Majorošoví sú ľudia na správnom mieste, veľmi nám pomohli. Majú super personál, ktorý nám so všetkým pomohol.
účes
Lenka Klier Forum PP
Lenka je profi kadernicka, mlada baba, ktora mi urobila krasny uces, ktory vydrzal celu noc. Cena uplne super. Odporucam vsetkymi desiatimi :)
make-up
Majka Benková, KK
zachránila ma 3 dni pred svadbou, keď mi odriekla termín dohodnutá vizážistka .... bola úžasná, na prvýkrát, bez skúšky ma nalíčila tak, že som bola spokojná. Cena super! :)
ženíchov oblek
BEJ MODE - Zákazkové krajčírstvo
Pán Bednár je pán krajčír. Manželovi ušil oblek presne na mieru, z kvalitnej ľahučkej látky. Cenovo porovnateľné s Ozetou, s tým rozdielom, že oblek je ušitý úplne na mieru! Sme veľmi spokojní.
svadobné šaty
Svadobný salón Prominent Humenné
Ďalšia výborná voľba. Pani Zuzka bola veľmi milá, cenovo sa to oproti KE veľmi oplatí. Šaty mi zháňaa podľa mojej predstavy, upravila presne ako som chcela. Bola som veľmi rada, že som sa rozhodla pre služby tohto salóna.
koláče
http://www.umarienky.sk/ Dravce
Ďalšia vynikajúca voľba, cena super, robia aj rozvoz, dokonca aj pobalia ... v lete, ked je horuco, je to naozaj super vec, pretoze sme nemali absolutne ziadne starosti s kolacmi. Kolace boli este 5 dni po svadbe ako cerstve, naozaj vyborna cukrarska vyroba!
Žiadne príspevky.