coverphoto
Neaktívny

zvonciatko

Zuzana  /  32 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 19. mar 2012
býva v meste Púchov
Info o svadbe
Svadba bola 21. 5. 2016
2869
dní po svadbe
Aktivita
10 príspevkov vo fotoblogoch
6 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (21)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +47
Svadobný album
Zuzka a Lubos
21. 5. 2016 Púchov | 51 fotiek
Najskor sme sa dlho rozhodovali, ze ci si vlastne dame kameramana. Kezde nas stale dokola tie iste dvd v rovnakej postupnosti moc nebavia. Nakoniec sme sa rozhodli ze ano ale nie hoci akeho. Ked uz teda tak nech to stoji za to. A naozaj aj stalo. Krajsie dvd som v zivote nevidela. Super spracovane od sameho zaciatku az po koniec. Dakujeme Roman :-)
účes
Kadernictvo GLOSS
Majka je super zienka ktora vykuzli z vlasom zazraky. Spokojnost velka :-)
hostina
Kulturny dom Strezenice
Hladali sme velku salu, kde by sme si mohli zavolat svojich kucharov aj obsluhu. Najskor som nesuhlasila s kulturakom ale nakolko ho postupne prerabaju a sala sa dala pekne nazdobit, tak sme si ho zvolili a nebanujeme. Mohli sme sa tam zabavat do rana bieleho a nikto nas nevyhanal.
kostol
Evanjelicky kostol v Puchove
Krasny sobas, dojemny a nie moc dlhy :-)
starejší
ja a môj manžel :)
Nakolko sme nechceli nikoho z rodiny obtazovat, tak sme si to vsetko spravili samy :-) Bolo to myslim osobnejsie a svadobcanom sa to velmi pacilo.
Tak co sa tyka vyzdoby. Bola to moja asi najdolezitejsia a najpodstatnejsia vec na celej svadbe, kedze si na takychto veciach velmi potrpim. Preto som dlho hladala spravnu agenturu ktora by mi splila predstavu. A nasla som a teda nebanujem vobec. Ked som zbadala ako z obycajneho kulturaku dokazu spravit nadhernu salu tak som skoro odpadla a mala som kusok od toho aby som sa rozplakala. Jednym slovom KRASA !!! A teda klobuk dolu! Hostia mali zimomriavky ked to zbadali, nakolko ten kulturak poznaju ale takto ho teda este nikdy nikto nevidel nazdobeny. Dakujem naozaj. Aj za prekvapenie od nich :-)
topánky
BAŤA
Tazky oriesok, hlavne aby boli hnede a nie prilis drahe. Drahy si ich nevedel vynachvalit ake su pohodlne.
ženíchov oblek
Paulo, Žilina
Predstavu o obleku sme mali, len bohuzial sme nemohli nikde najst presne taky ako sme chceli. Hlavne farba. Paulo obleky boli posledna moznost, inak sme boli rozhodnuty ze si ho dame usit. Ale nasli sme boli sme spokojny.
Žiadne príspevky.