coverphoto
Neaktívny

zz2

Zuzana
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 5. apr 2013
Info o svadbe
Svadba bola 10. 10. 2015
3114
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
4 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Svadobný album
Z a P
10. 10. 2015 Liptovský Mikuláš | 1 fotka
svadobné šaty
Peter a Lucia - krátke svadobné šaty
Najkrajsie saty, ake som si mohla len priat!:) Dakujem im za splnenie mojho sna, za laskavy a profesionalny pristup. Neviem sa dodatocne podakovat a vychvalit tychto sikovnych ludi, ktori nam mesiace pomahali zrealizovat nas velky den! Tolko trpezlivosti, empatie, napadov a pomoc pri nerozhodnosti ako poskytli oni dvaja..v dnesnej dobe veru tazko najst. Od siat, kosiel, pierok,zaster, naramkov pre druzicky, ozdob do vlasov a vela inej pomoci sa stale okrem inych dalsich veci aj prisposobili nielen casu,ale aj naladam :) sa vzdy vedeli prisposobit.Nikdy nebol s nicim problem a ku koncu vsetko dopadlo vyborne. Dufam ,ze nielen saty, ktore som mala oblecene,ale aj ine v ich salone potesia este vela neviest:) Drzim palce, aby mali cim viacej takychto spokojnych zakaznikov do buducna, pretoze si to zasluzia!! Tito ludia to robia naozaj s laskou:) Dakujem!!
ubytovanie
Penzion Larion
V tomto penzione sme boli ubytovani uz pred svadbou. Opat jednoznacna spokojnost ako s pristupom zamestnancom, tak aj pani majitelky Safarikovej. Velmi pekne dakujeme ze vsetko!
dj
DJ a moderátor Igor Habán
Igora Habana mozeme len jednoznacne odporucat. Profesionalne vystupovanie od zaciatku, s nicim nemal problem. Ked sme sa stretli osobne, myslim, ze sme si sadli aj ludsky a velmi sa nam pacilo, ze hned mal aj napady. Je to profesional, ktory sa tomu venuje naplno. Samozrejme sa s nim da dohodnut, co chcete, aby zahral, ale myslim, ze kazdy ma dost roboty s inymi vecami, aby sa mohol spolahnut na neho :) My sme si povedali niektore piesne aj ake kola by sme si zelali a nechali sme to na neho. Hostia aj my sme sa super bavili, prisposobil sa starsim aj mladsim. Mali sme aj zahranicneho hosta, tu tiez nebol problem s anglickou moderovackou ak trebalo. S nicim co sme chceli, nemal problem. Ziva hudba vobec nechybala.Jednoznacne ho odporucame a lepsie sme si nemohli ani vybrat! Dakujeme!
Žiadne príspevky.