Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
ale nerozumiem naco to pchaju sem, ved na FB su o tom diskusie, aj tam sa hladaju susedia, aj tam su tipy a triky ako to hrat.... nenapadlo by mi vytvarat o tom diskusiu na takychto strankach
Odpovedať
Profilova fotka
za chvilu otvorime sekciu Hry na FB 8-( ked budu na kazdu hru otvarat temu 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
renda vs. lenka - dostali posledne upozornenie, posala som vam na vedommie.... ze kvoli nim je zbytocne nejaku vynimku robit aby sa albumy nezobrazovali na titulke, ze ak este raz nejako porusia pravidla, mame ich bloknut....komu niet rady, tomu niet pomoci.... podla mna by sme mohli tie hry zgrupit.... do prveho prispevku by som dala link na temy, kt. uz vytvorili....
Odpovedať
Jani, dik. To je asi lepsi reseni ;-) Taky me napadlo, ze programatori asi maji dost prace s tou novou verzi, takze proc je otravovat kvuli dvema slepicim na jednom hnojisti ;-) Ty FB hry zdrcnete do jednoho tematu, protoze by to taky casem mohlo vypadat, jak psala Danu. To se objevuji furt a furt nove a nove hry.
Odpovedať
Profilova fotka
tak asi to nebude take jednoduche..... renda tvrdi, ze nikdy nekopirovala ziadne lenkine fotky (som si ista, ze ano, lebo obe mi pisali, ze jedna druhej kradne fotky) a ze co mam proti nej ked jej zakazujem aktualizovat si album, ze aj ostatne to robia..... snazila som sa jej vysvetlit, ze kazda, ktora si aktualizuje album niekolkokrat denne len preto aby bola na titulke je upozornena a ze nic proti nej nemam.... som zvedava co napise
Odpovedať
Profilova fotka
tak s rendou som si vymenila par Ip, napisala, ze teda ona ustupi aj ked sa po nej lenka opici (tiez zacala robit fotky s kolazami) a nebude ma s tym otravovat.... a lenka mi na Ip neodpisala a album si opat aktualizovala aby bola na titulke ]-(
Odpovedať
Ja to chapu u mamin s miminky, ty se meni kazdy den... ale matka sedmilete? Navic Vanoce 2008 mi v tuhle chvili prijdou dost out! :-N
Odpovedať
Profilova fotka
co si myslite o tomto inzerate? nebolo by to skor do fora ako do bazaru? :-| http://www.beremese.cz/bazar/show_ent...
Odpovedať
Jani tak jí blokni na pár dní :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nuz domi, to je take problematicke, ako sme uz pred par dnami rozoberali.... ono by to mohlo ist aj do fora, no na druhej strane aj do bazaru.... este pockajme na vyjadrenie ikarkulky, ze aky ma ona na to nazor, lebo ja mam v tom chaos :-S
Odpovedať
Profilova fotka
lenka ma momentalne album na 3. strane, renda este asi dalej, tak uvidime rano :-N
Odpovedať
já bych to v tom bazaru nechala, hledá konkrétní službu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
oukej, takze ten inzerat ostava v bazare...dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
co hovorite na toto? http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ktora stopla tento inzerat? lebo je stopnuty, ale nie je zapisany v zozname stopnutych... :-| http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e...
Odpovedať
Danu, ja na strese vidim par mensich problemu, ale proc psat hned "potice" :-D Mne osobne se nelibi na strese, ze jsou ted Alba "Denicky." Nazvala bych to spis treba Blog nebo Zapisnik nebo proste treba Galerie. Denicky mi prijde takove detinske, uz vzhledem k tomu, kolik tam chodi chlapu (asi nejvic ze vsech tri webu).
Odpovedať
celý je to o pohodlnosti. pár hodin strávených na koníkovi v novém kabátě a závislačky tu budou jako ryby ve vodě. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj na FB sa stale vypisuju peticie proti novemu vzhladu, ale napokon si aj tak vsetci vzdy zvyknu..... domi, ja som dnes este nestopovala inzeraty, som len nakukla zatial sem do adminclubu, na stranky si najdem cas asi tak za hodinu ked doriesim maily.... takze ja som v tom nevinne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - dik za info, ja som ho tiez nestopla a ani majka, tak uz ostava len karkul :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
stopla som teraz 3 inzeraty lebo mi prisiel bonz mailom ale inak nic.... este netusim co ma caka v bazari a na forach :-N
Odpovedať
já určitě ne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vsimla som si :-p ... myslim ze to nebude az take zle, forum som trosku riesila...
Odpovedať
Profilova fotka
tak kto potom? =-) tu sa deju dajake zahady poslednu dobu 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
miznu albumy, stopuju sa same inzeraty... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnes o tom case ked bol vytvoreny inzerat som si este len vytahovala mečiatko (takto nazyvam svoj notebook :-D ) z tasky, takze fakt nie.... a ked si pozriete moje prihlasenia, tak som bola na MS az 9min. potom ako sa to dominika opytala.... mam alibi :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani - :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ty mas alibi jak keby si dajaku vrazdu spachala :-o :-N
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D presetrime to. ja som tusim bola na ms, ale moj prvy stopnuty inzerat bola ta ericca, ci ako sa to volala
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola dnes na streche a na ms a ukazuje mi, ze som bola prihlasena na brms =-) tam som dnes este ani nekuk =-)
Odpovedať
já jsem na ms vůbec přihlášená nebyla. fakt nevim. ale je to teda už nějaký divný ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
toto je fakt cudne....ja z toho stale nechapem :-x
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?