jasne - cize to co v podstate suvisi so svadobnym mejkapom moze ostat a ostatne sa stopuje...a potom tam treba napisat nech to daju niekam inam povedzme na kona alebo co? :-N
Baby kto stopoval na mk inzeraty, lebo po mne su tam stopnute inzeraty ale vobec ich nevidim v teme stopnutych inzeratoch =-) a ja som ich nestopovala urcite
to co sa tu deje dnes? :-N na MK som dnes do bazaru este nenahliadla a co sa tyka MS, tak stale je to tak isto - stopla som iba inzerat "sara22", na kt. mi prisiel mail, ze kseftuje.... dnes sme rozoslali 160 mailov platiacim firmam, takze citam ich reakcie + v prestavkach novu strechu pozeram + zas sa roztrhlo vrece, vsetci chcu u nas reklamu, takze dnes na forach viac-menej nie som..... a domi, ked vznikol ten inzerat, bola som na poste.... prisla som z posty, otvorila adminclub a spadla mi mozilla.... ked sa dari, tak sa dari :-S
to je fakt nějaký divný :-S nemůže to být nějak způsobený tou novou verzí?
něco jako se tenkrát při tom výpadku přepsaly některé ty příspěvky. nebo nemáme ještě nějakého tajného admina? nemohl někdo omylem získat adminská práva?
aj mna napadlo s tym adminom, ale to by robil asi vacsiu neplechu, ak by mal niekto cudzi admin prava. mozno ostali nejake starej adminke alebo to mohli aj chalani stopnut... :-|
ja nemam alibi, ale pamatam si az ten jeden stopnuty inzerat. :-D dnes som neproduktivna, strasne dlho sa mi to tu nacitava. tak som akurat tak pomazala nejake foto v albume a to je asi tak vsetko...
já jsem dnes na ms vůbec nebyla (ani tam nechodím), jen jsem koukala na tu duplu, co jsem vám posílala do ip, jestli tam nemá viset inzeráty, ale na to jsem se ani nepřihlašovala.
jakože tohle je fakt divné.
jo ale smazala jsem dneska jedno album evab. - měla ho jakože srovnávací, ale srovnávací vůbec nebylo, byly tam jen fotky ze svatby. tak kdybych na to zase zapomněla, tak mi to připomeňte :-D
som si pisala s emjee vcera, admin prava jej na streche este ostali, ale len na streche.... takze ona to nebola.... a z inych byvalych adminov neviem kto by to tak mohol byt.... este by mohla stopovat zuz11 teoreticky, ale tak ona by to urcite napisala..... divne toto.... ak zmizne dalsi inzerat tak dajte vediet a posuniem to na riesenie.... najblizsie 2h urcite v bazari stopovat nic nebudem, vsetkym dnes sibe.... uzivatelky chcu ČSFR stranky, firmy chcu reklamu, niektorym sa neraci precitat si cennik, rovno telefonuju, neviem co skor