Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
ako je to s predajom kozmetiky a kozmet. doplnkov? :-N http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e...
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ak s tym nekseftuje, tak to mozme nechat.... idem zistit ci to neobjednava vo velkom.....
Odpovedať
Profilova fotka
oukej jani - dikes ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dekorativnu kozmetiku - tiene, ruze, lesky, make-up, pudre, riasenky a pod. by som nechvala, sampony, mydla, kremy, séra a pod. by som vyhadzovala
Odpovedať
Profilova fotka
jasne - cize to co v podstate suvisi so svadobnym mejkapom moze ostat a ostatne sa stopuje...a potom tam treba napisat nech to daju niekam inam povedzme na kona alebo co? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ano, na kona do ostatne nedetske ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujeeeeeeeeeeeeeeeem x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby kto stopoval na mk inzeraty, lebo po mne su tam stopnute inzeraty ale vobec ich nevidim v teme stopnutych inzeratoch =-) a ja som ich nestopovala urcite
Odpovedať
Profilova fotka
danu - aj tu u nas na ms sa daco podobne dnes stalo :-S
Odpovedať
Profilova fotka
mame tu skriatka =-)
Odpovedať
Profilova fotka
haloooo mam dalsi inzerat, ktory je stopnuty, ale nie je zapisany =-) http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e...
Odpovedať
=-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to co sa tu deje dnes? :-N na MK som dnes do bazaru este nenahliadla a co sa tyka MS, tak stale je to tak isto - stopla som iba inzerat "sara22", na kt. mi prisiel mail, ze kseftuje.... dnes sme rozoslali 160 mailov platiacim firmam, takze citam ich reakcie + v prestavkach novu strechu pozeram + zas sa roztrhlo vrece, vsetci chcu u nas reklamu, takze dnes na forach viac-menej nie som..... a domi, ked vznikol ten inzerat, bola som na poste.... prisla som z posty, otvorila adminclub a spadla mi mozilla.... ked sa dari, tak sa dari :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tak tomu fakt nerozumiem :-S idem to pozriet a aspon niektore ktore sa mi podari napisem do temy
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
13:52 som este stepovala na poste c. 215 kym pridem na rad, mam desiatky svedkov :-D
Odpovedať
to je fakt nějaký divný :-S nemůže to být nějak způsobený tou novou verzí? něco jako se tenkrát při tom výpadku přepsaly některé ty příspěvky. nebo nemáme ještě nějakého tajného admina? nemohl někdo omylem získat adminská práva?
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna napadlo s tym adminom, ale to by robil asi vacsiu neplechu, ak by mal niekto cudzi admin prava. mozno ostali nejake starej adminke alebo to mohli aj chalani stopnut... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
pochybujem ze by sa chalanom chcelo stopovat inzeraty =-) janocka ja svedkov nemam ale ja som to nebola :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dufam ze sa neporobi neplecha v temach :-S
Odpovedať
Profilova fotka
a na ms ste prisli na to kto to bol? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
danu - ale mozno, ze nakoniec zistime, ze sme tie inzeraty stopli my a ani o tom nevieme :-D :-D urcite je za tym nejaky skriatok ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja nemam alibi, ale pamatam si az ten jeden stopnuty inzerat. :-D dnes som neproduktivna, strasne dlho sa mi to tu nacitava. tak som akurat tak pomazala nejake foto v albume a to je asi tak vsetko...
Odpovedať
já jsem dnes na ms vůbec nebyla (ani tam nechodím), jen jsem koukala na tu duplu, co jsem vám posílala do ip, jestli tam nemá viset inzeráty, ale na to jsem se ani nepřihlašovala. jakože tohle je fakt divné. jo ale smazala jsem dneska jedno album evab. - měla ho jakože srovnávací, ale srovnávací vůbec nebylo, byly tam jen fotky ze svatby. tak kdybych na to zase zapomněla, tak mi to připomeňte :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nezalozime si tu temu zmazane albumy? nech si to nemusime pamatat
Odpovedať
Profilova fotka
karkul - neboooj pripomenieme ti to :-p :-p ja som inak uz spominala, ze by taka tema nebola na skodu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem urcite ze ja nie pritom sa venujem vacsinou inzeratom okrem tem
Odpovedať
Profilova fotka
danu - som to myslela, tak, ze mozno nejako zblbol system a ze si pak vymysli, ze sme tie inzeraty stopli my...
Odpovedať
Profilova fotka
som si pisala s emjee vcera, admin prava jej na streche este ostali, ale len na streche.... takze ona to nebola.... a z inych byvalych adminov neviem kto by to tak mohol byt.... este by mohla stopovat zuz11 teoreticky, ale tak ona by to urcite napisala..... divne toto.... ak zmizne dalsi inzerat tak dajte vediet a posuniem to na riesenie.... najblizsie 2h urcite v bazari stopovat nic nebudem, vsetkym dnes sibe.... uzivatelky chcu ČSFR stranky, firmy chcu reklamu, niektorym sa neraci precitat si cennik, rovno telefonuju, neviem co skor
Odpovedať
Profilova fotka
oukej jani - dame vediet.. asi si posunuli piatok 13-teho alebo co :-S ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?