keby uzivatelia videli to oznacenie, tak by sa este viac nastvali - ze na vypisovanie ma cas, no na riesenie stavieb nie :-N
pytala som sa boba na to oznacovanie - ze casom bude system, nejaky ignore list, v ktorom bude uvedene, ze od tej konkretnej IP sa upozornenia nebudu zobrazovat.
dakujem :-)
uz som vytvorila temu v casti "modrykonik", uvidime ci sa dotycna zlakne a da si pohov.... lebo sa mi ozvala dalsia baba, ze ci neviem nieco o tejto uzivatelke a co to znamena "zavádzanie uzivatelov" a ci to nie je ta ista ako "susanyx".
cislo uctu mi uz napisali 2 baby pred chvilou, ale ked ti daju vediet, tak to bude fajn... aspon budeme vediet, ze na ten konkretny ucet si dava poslat peniaze a nie na iny. A potom ked sa ti niekto ozve tak napis, ze ak chcu, nech sa ozvu uzivatelke "mamoo", ta to uz zacala riesit cez policiu ale odporculi jej, ze ak sa to stalo viacerym babam, bude lepsie ak budu postupovat spolocne aby vedeli kolko penazi uz takto vyzbierala
flagy vymazane.... inak, ta "vieerka1980" je strasne vytrvala.... idem ja teraz omrknut vianocne trhy, takze ak za tych par hod. prida zas dake inzeraty, tak stopovat, stopovat, stopovat
ide na mna tehudemencia, na tych coklov som tentokrat skocila aj ja :-D a este som to aj preposlala... :-p no, ale uz som aj hned napisala ponizujuco-ospravedlnujuci sa mail, tak snad za to nepridem do pekla :-N
ano ikke, vyzera to na katalog.....
mne ked pridu e-maily, ze je daka zbierka, alebo ked nieco poslem budem stastna a pod., tak ignorujem :-p vsetko povazujem za hoaxy :-D
opat poprosim niekoho kto ma Word aby toto upravil: http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... a davam si zavazok do noveho roka prestudovat ci sa velke pismena daju menit aj v Pages.... dakujeeeem ;-)
jani, ráda bych ti to upravila, ale nejde mi to překopírovat do wordu. to se mi teď stává často (v práci i doma, takže počítačem to asi nebude), že mi nejde zkopírovat něco ze stránky. ani z ip mi to moc nejde. jen tak jednou za čas, když mají stránky náladu.
ale zkusím to opravit ručně.
domi... pozerala som a nezistila som nic ci je to firma alebo kseftarka.... normalne prispieva do fora, tak ja by som jej to asi nechala a budeme sledovat co sa bude diat