vcera bol 1 inzerat na koni na tieto handry, odporucila som to na strechu... dala to tam a cenu ze 1 EUR, tak som jej to stopla a potom som pozerala, ze uz to zmenila - cena je 450 EUR... kokso, to co su za cistiace prostriedky, ze 40 EUR? to je pre kolko generacii? ]-(
neeee domi, ja som reagovala na raypath ci ako sa to vola, tvoj prispevok som si vsimla az teraz :-D
ano, kvoli reklame som jej to stopla, je to aj zapisane
no odpisala mi, ze kupila tieto veci 2x omylom a chce ich predat.... no neviem, idem pozriet, ci nema aj inde inzeraty.... a ak nie, tak jej teda povolim konkretne tychto par a viac nie.
ta osoba kedysi pisala aj do tej temy o raypath, ze to robila 2 mesiace a skoncila s tym, ale ze s vecami je spokojna. inak kedysi (v lete?) tu uz niekto raypath tlacil do bazaru, ale uz neviem, ci to bola ona alebo niekto iny
Přišlo vám taky tohle? Je to celé znění IP které mi poslala, takže ani nevím co kde mimo to že to nejde =-)
frog
Kdy: Včera ve 22:10
Komu: krista
Předmět: prosím smazat příspěvek
Prosím smazat příspěvek,mělo to být do ip.Díky
Mne taky nenapsala. Nebo teda podobnou ip jsem kdysi dostala, ale v 5 dalsich mi musela dotycna vysvetlit, co chce kde smazat. Upozornovala me na spamovani fora (nejake debilni hlasovani) a pry proto neoznacila prispevky, protoze jich videla hodne :-D
Ona ta Roasha ma s tim IQ testem pri registraci pravdu asi :-D
mne ta frog pisala tiez, vymazala som to... mala tam daky link, nik na to nereagoval dovtedy, tak som to zmazala + som jej napisala nech nabuduce zvazi co kde pise ;-)
jsem si musela taky ulevit, to je zase slet čarodejnic. a nezlobte se na mě, ale diddi už bych blobkla. alespoň přes víkend. stejně tu nechce být, jsme pro ní vzduch a s tím FO to fakt přehnala.