Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa tiez musela do danej diskusie zapojit, nedalo mi to ]-( a som tiez za bloknutie diddi
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D tie baby niesu ani husi... to by bola urazka pre to chuda zviera. ale ona nic neprekrucuje, ona vzdy hovori pravdu :-D ale to ze tam tvrdi, ze janka sama povedala, ze nieje vydata... :-D jani, tie svadobne foto boli fake? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaj, sampan, to mi nenapadlo hladat :-N co myslela tym "FO"? Nic mi nenapada... keby tam bolo "FU", tak si domyslim, ale teraz fakt neviem
Odpovedať
fuck off? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, jedine to. inu skratku nepoznam, co by bolo FO. mozno len "fyzicka osoba"? :-D
Odpovedať
tak to by byla ale hustá nadávka! fyzická osoba, roasha :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D to by nasa skvela diddi vytvorila novu nadavku ze fyzicka osoba :-o
Odpovedať
no dozvíme se to určitě v pondělí, blokla jsem jí a předpokládám, že si to pak vyslechneme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D to zase bude... normalne uz vidim tie blesky lietat. :-D
Odpovedať
tak se na pondělí svátečně vystrojte, bude zábava x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no sak fyzicka osoba mi napadlo ako prve :-D mala som sto chuti napisat dai namiesto toho aby si pozorne precitala pravidla toto: RTFM - 58.8 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
oukej, konecne mam dovod vytiahnut zo skrine saty :-o :-D
Odpovedať
já si asi i vlasy natočím ;-) janocko, to by byla super odpověď :-D (ale nevím přesně, co RTFM znamená :-N)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez nie :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ikarkulka to teda bude s tym ratam predaj jej nohavic ktory sa riesil na niekolko stran bude oproti tomuto slaby odvar :-D
Odpovedať
Profilova fotka
RTFM = read the fucking manual :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
:-D :-D :-D takhle vy v asmiře říkáte pravidlům jo? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani :-D :-D to by ma nenapadlo
Odpovedať
myslíte, že už diddi ty kalhoty prodala?
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, tak to sa asi v pondelok aj namalujem, vyhrabem dačo ine ako rifle a obujem si štekle.... a kolegovci v robote skolabuju, lebo chodim zasadne nenamalovana, v rifliach, teniskach a na 9:20 - 9:30... ked pridem raz za cas skor (na deviatu), tak nechapu, ze co tak skoro... takze to by bolo prilis vela sokov na nich keby som takto prisla vystrojena
Odpovedať
Profilova fotka
jani - supeeeeeeeeer :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja si aj vino otvorim a sviecky zapalim
Odpovedať
Profilova fotka
maji - to bude romantika jak vysita ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak mat v praci 5 programatorov, to sa clovek kadejake skratky nauci :-D :-p podla mna tie nohavice nepredala, lebo tak na mimibazare sa dopatrat k predajcom co nemju zaplateny balik sluzieb - ci co to je - je problem... a pochybujem, ze ho diddi ma, ved nemoze robit zbytocne vydavky ked ma dvojicky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ukradla som tvoju super skratku k sebe do statusu na FB :-D :-p
Odpovedať
Mne na Diddi napada jedno souslovi, co pouziva kamarad - "Vzacna " :-D :-D :-D A ne, ze to smazete, protoze jsem to vyjadrila graficky, nikoli slovne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uz se (zase) perou? =-) :-D
Odpovedať
markét, já to neznám :-N
Odpovedať
Profilova fotka
opat zaujimavy prispevok :-S http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?