klara_klara ma poprosila ci by si nemohli vytvorit nejaku temu kde by si mohli volne kecat tak som jej odobrila , tema sa bude volat
Mamicky babatiek od 5 mesiacov do prvych narodenin
ja navrhujem dalej do buducnosti take temy typu 5-mesacne babatka nepovolovat |-| na to su tu terminove temy... o pol roka tu temu zamkneme a zmazeme? navyse je to zjavne iba vykecavacia tema pre vopred urceny okruh uzivateliek ;-)
no vidis domi, koho tu nestretnes :-D :-D
toho crockera som zrusila.... este mi neprisla Ip od druhej baby, ale tak prispevky typu: Mas ip... a v nej su kontakty na ineho fotografa, tak to je zle
fotku s tou "fialovou prckou" som chcela vymazat, no potom som si vsimla, ze to je od "panda", o kt. sme sa tu nedavno bavili.... tak market alebo kaja, nechcete jej napisat nieco, ze by to tam nemuselo byt? (ze ked ste kamosky) :-N
svet je maly :-D akurat vcera mi kamoska na Fb pisala, ze ci som fakt adminkou na MS? ze prisla pozriet co je tu nove a v kolonke adminov nasla mna :-D :-p
ok, ved jasne...ja by som ich porusila viacerich z tej temy o kameramanoch :-N
no tak ten inzerat je blbost.... to tam moze dat potom hocico s tym, ze je to akoze svadobne.... nech to da na kona.... neverim, ze toto by si dala na svadobnu noc :-N
teraz je v akcii, stoji 39 USD, takze ked sa objedna iba to pyzamo, tak sa to oplati, lebo to bude bez DPH a bez cla sa mi vidi a postovne asi tiez nebude velke kedze je to lahke.... naposledy ked som si s kamoskou objednavala plavky a spodne pradlo z VS, tak sme platili postovne 33 USD, no toho boli dake 2 kila (aj s krabicou)... ale oplatitlo sa.... lebo videla som tie iste plavky v dakom e-shope v CZ a vychadzali 2x drahsie.....