Danu, presmerovavat. To prvni hod do tematu "Co budeme delat o prazdninach 2010? Snazit se o mimi" a to druhe do nejakeho podobneho. Je jich tam dost, nemusi mit kazda snazilka vlastni. Ja najdu odpovidajici tema a stavajici zamcu. :-N
Jo, to jsou tehulky, to jsem prehledla. Ty asi nech, kdyz zadne podobne tema neni. Ja mrkla jen na IVF na jesen, napadlo me, ze je spousta temat IVF v rijnu/listopadu/prosinici :-N Ted za posledni dva dny jsem zamkla nekolik tech stresovacich temat "Snazilky od...", proto jsem myslela, ze zas jedna z mnoha.
danu, ja sama v tomto nemam jasno.... ja by som to nechavala.... ale tak spominam si, ze pred niekolkymi mes. som sa pytala, ci mam inzerat, kde bol odkaz na picasa stopnut a bolo mi povedane, ze ano.... tak youtube je asi ten ist pripad.... pockajme co este napisu ine baby....
Co s timto? Dve temata v Babätkach a v Modrykonik jsem smazla, v tomhle uz je odpoved. Je to podle me reklama.
http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Asi smaznout a zablokovat, co?
ta tym zaspamovala pol fora (4x to zalozila), by som to zmazala, ak ma nieco konkretne na predaj podla pravidiel, nech to da do bazaru, forum nie je na ksefty...