pise mi jedna baba ohladom temy co proti urieknutiu, mozem na to pozriet vecer lebo za chvilu ideme na besiedku co ma Ella v skolke ale keby sa niekomu chcelo
Od koho: babulka123
Kedy: Dnes o 14:32
Komu: danu
Predmet: Zoznam stopnutých inzerátov v bazári a dôvody
Skus pozriet ako ADMIN na temu co proti urieknutiu.. baby sa tam dost hadaju a podla mna je akurat tak na case ju zamnknut lebo je to stale o tom istom o tom ze sa tam urazaju a neveriace na urieknutie pisu somariny... je to tam hnus..
dakujem
anka
to som uz raz daaaavno riesila.....
pozriem na to, ale tiez az vecer, lebo musim este par zapisov do katalogu firiem spravit a potom k MUDr.ke idem za hod.
domi - no nemame ako dokazat, ze ta cena nie je realna a tak isto, ze ta kytica nie je nova.... iba ak by dotycna, kt. tvrdi, ze mala presne tu kyticu poslala original fotku tej kytice.... ale to neznamena, ze niekto nevyrobil taku istu
pripadne ak by sa ti velmi chcelo, mozes napisat tej, co upozornovala, ze preco to ostava.... ze nemas ako dokazat, ze to nie je za 50 EUR a druhej, ze ak ma ako dokazat, ze je to ta ista kytica, nech mi posle mail s fotkami - kytice.
podla mna ma diddi schizu.... ale vazne... najskro ziada vymazat album, potom sa pyta, preco bol vymazany.... v prvej casti prispevku napise, ze preco sa CZ uzivatelky navazaju do SK a pritom sama pise, ze maju komplex 8-(
Ano, dneska jsem smazla asi 3 upozorneni od Diddi - vraj ju cosi uraza (vubec se ji prispevek netykal, byl to nazor na nejakou zalezitost), pak bolo cosi uplne od tematu (uzivatelka se ptala, jestli je i jina alternativa toho vyrobku) a na zaver "nech si to napisa do internej posty" (uzivatelka se ptala jine na neco tykajici se tematu) 8-( Jaka je slovenska obdoba psychiatra Chocholouska? :-D
neviem, ako mam rozumiet tomuto albumu... dotycna v pase nema ziadne deti, je snazilka, neviem, ci to je ona alebo kto...
http://www.modrykonik.sk/album/album....
uz som jej napisala... nie je mi jasne, ci je to ona a jej dcera, alebo jej dve dcery alebo jej kamosky alebo kto... :-p nejde o tie pernicky (tie su dostatocne infantilne) ale o to, co za rodinni prislusnici to tam su :-p :-D
ak by to boli jej dcery, tak by som tam niektore tie fotky nechala, ak to budu netere, sesternice alebo bohvie kto, necham tam iba tu malu... alebo mas nejaky iny navrh?
já jsem myslela, že ta velká je ona. pokud ne, tak bych nechala jen fotky, na kterých je ta malá. fotky, jak dospělý pečou, a fotky samotných perníčků bych smazala. :-)