já se jim tam montuju taky :-D jak jsem doma, tak se nudím a prohlížím si i alba na koníkovi. tak když na něco narazim, tak mažu :-)
hele, já myslim, že je jedno, že nejsi admin na koníkovi, když na něco narazíš, tak to prostě oprav. ;-)
dobre si urobila, citujem z pravidiel:
Ak v jednom inzeráte predávaš viac vecí, musia všetky spadať pod danú kategóriu.
co v tomto pripade nebolo splnene ;-)
danu, dala jsem si to vyhledat, vzhledově se infračervené lampy a bio liší, ale našla jsem i jednu bio infračervenou, takže těžko říct. podle popisu funkce je to v podstatě to samé, ale nejsem odborník.
hej hej, mala sa rusit, ale napokon ze sa zrusi asi az ked sa ozve niekto z dakeho uradu, ze by to tam nemalo byt.... inak, lekari z CAR odporucaju pacientkam, ze ked im zvysili lieky, ze ich maju predat/darovat tu.... viackrat sa mi stalo, ze mi uzivatelka pisala, ze nevie do akej kategorie to ma dat do bazaru... ze lekarka jej povedala, ze tu sa to predava/kupuje vo velkom
co si myslite o tejto uzivatelke?
http://www.mojasvadba.sk/adminclub/co...
ja si myslim, ze je to firma, vsetky jej prispevky sa tykaju novej skolky Fairyland v BA....
takmer vsetky nove sukromne skolky co si zaplatia graficko-textovtu reklamu maju potrebu propagovat sa aj vo fore, tak som uz podozrievava ]-(
no jani, sice není jasný důkaz, ale já bych jí za firmu považovala, těžko se najde mamina, která by měla potřebu tak moc vychvalovat školku, že by to psala do každého tématu. nevim, beru to podle sebe - když bych chtěla někoho pochválit, napsala bych to jednoho, dvou témat.
tak když vidím, že někdo píše to samý všude možně, už ho automaticky podezírám.
ved to aj ja.... nedavno registrovana a vsetky prispevky sa tykaju tej skolky.... fakt divne a registracny e-mail ma vymysleny, tak o to som podozrievavejsia.... idem jej to vymazat
vymaž jí to a uvidíš, jaká bude reakce. co mám zkušenost, tak už se buď neozvou, nebo to ignorujou a píšou pořád to samé dál, pak je to jasný. když už sem někdo vleze, tak nepíše jen o jedný věci do deseti témat. to je můj názor.
jakože ne vždy je to firma, ale tady bych si na to skoro vsadila.
holky, nepamatujete si, jak jsme se dohodly, co budeme dělat s alby uživatelek, které mají svoje svatební stránky nebo zakládají svatební salon apod., i když v albu už nemají odkaz či reklamu?
konkrétně uživatelka vetka - kdysi jsme jí mazaly na toto téma diskusi (kde se tak trochu propagovala) - snad jsem jí tenkrát mazala i ta alba, no má zase 3 nová.