Vetka? To je prece ta Veruna Vlkova, co me nema rada :-D Ona ma salon? Ja myslela, ze jen nejake stranky =-) A neboj, ona mozna prestane chodit, jeji pritel byl ted na vanocnim vecirku pristizen s jinou... :-N
salon ne, ona má ty stránky. ale vim, že jsem jí mazala kvůli tomu album, že tam měla odkaz. teď má zase tři nová alba, bez odkazu.
jsem jí myslim i psala ip, jdu to pohledat.
ak sa z uzivateliek stanu majitelky salonov a nepropaguju sa, tak im to nechvame.... napr. "petka82" bola nevesta, uz ma svadobny obchod, tak isto "baykalac" bola nevesta a uz ma salon.... a nepropaguju sa.... a vlastne, "baykalac" bola v piatok premenovana na "studiomaggie" kvoli tomu aby mohla v bazari mat vodotlac na fotkach...
market, to fakt jej manzel zahol? to napisala do fora, ci odkial mas take info? =-) tak to bude mat "pekne" vianoce :-S
Jani, Jarin neni jeji manzel, je to jeji pritel a myslim, ze o nejake svatbe ani nema tuseni. On je patologicky stary mladenec a ona je notoricka nevesta :-D Oba jsou z Kyjova, takze je dobre znam. Ona, kdykoli nekoho mela, planovala svatbu a svatebni cestu. A kazdy jeji pritel vzal nohy na ramena :-N A tady tenhle je takovy flegmatik, co se proste zenit nechce a pochybuju, ze ona to zmeni. Videla jsem na rajceti v neverejnem albu fotky z vecirku od nich z ustavu socialni pece (on tam pracuje) a ja nevim, jak bych vnimala tri ctvrte roku pred svatbou priteluv jazyk v puse jeho kolegyne, jednu ruku v jeji podprsence a druhou patrne v kalhotkach... :-N
A Vetka o nicem nevi, takze prosim o zachovani diskretnosti.
tak notoricka nevesta sa pohybuje aj na MS.... tanuscha84 (alebo tak dako)..... ta planuje svadbu od r. 2007 len taku malu pre 10 ludi s tym, ze sa po obrade pojde iba na obed, ziadna hudba, nic.... ale stale jej to nevychadza, lebo podobne ako brum sa stale lutuje, ze nemoze najst pracu a tym padom ani nasetrit na svadbu..... teraz ma v profile "neviem kedy" ako datum svadby, ale pred casom ten datum menila aj 2x za tyzden :-D raz april 2010, potom september 2010, maj 2011, november 2010 :-D tiez si myslim, ze jej priatel ani netusi o svadbe
Muze mi nekdo vysvetlit, jak to mela slecna s tou anitkoncepci?
http://www.modrykonik.cz/album/album.ph… ... mmch, dalsi Americanka nebo neco podobneho... jak vidim ty fotky :-N
caute. jani, ta tana nema ani frajera prosim pekne... raz sa prekecla, ze ziadna svadba nebude a potom, ze ani chlap nieje poblizku. mozno sa to odvtedy zmenilo, neviem... =-)
hele, sorry, jsem fakt natvrdlá, vysvětli mi to jako pomalu chápající - bude mít rozhozený cyklus? může z toho něco být?
ona tam píše, že si dělala test a že je negativní že?
trochu odběhnu od téhle uživatelky - jednou jsem četla v diskusi, že holka se s přítelem snažila pár dní před ms, test negativní, dostala silnou ms, a ostatní ji přesto utěšovaly, že to nemusí nic znamenat, že může být těhotná :-D (no zázraky se asi dějí, nevím, jak to dopadlo :-D)
maji to fakt tana nema frajera? koksoooo... ved ona aj do gratulacii vsade pise, ze gratuluje Tana a Riso alebo T + R, Tanicka a Risko..... tak toto je podla mna vrchol ubohosti ked nezadana zena planuje svadbu a vykecava sa na svadobnom fore.... ja ked som sa kedysi po vyse 4r. rozisla s hovniakom (moj vyraz pre magora, s ktorym som zabila roky zivota 8-( ) tak som bola presvedcena, ze ostanem na ocot, netusila som, ze existuju dake svadobne stranky a tak isto keby mi vtedy niekto povedal, ze sa potom za 4,5r. vydam, by som si tukala na celo :-p doteraz sa mi 2 kamosky zo ZŠ smeju, ze ja co som tvrdila, ze budem na ocot som sa prva vydala
ak som spravne pochopila, tak ona vysadila HAK 25. 11. a teraz je uz tehotna? no to je dake divne, ved jej ani neprisla MS po vysadeni.... a tak isto nerozumiem ako je to s tym cyklom :-N skoda, ze sa neda ten album pridat do oblubenych ako na streche, lebo ma celkom zaujima ako to bude pokracovat
ja som mala tiez nejake predstavy o svadbe, ale to sa mi tak casom pomenilo, ze to uz s tou prvotnou predstavou nema nic spolocne. :-D a kym sa zoberieme, tak to zase bude uplne inac.
sak ale ty si mala chlapa, neplanovala si svadbu do detailov roky predtym ako si mala Maťka :-D (saty, vyzodba, farba svadby, korunky, popolnocne saty, nechodila si sa vykecavat na svadobne fora....)
ten prvy - firmy mozu prenajimat: Môžem inzerovať aj služby?
Áno, ale iba ak máš predplatenú prezentáciu v katalógu firiem. Pritom je bezpredmetné, či si firma alebo súkromná osoba - služby sú už svojou podstatou komerčná činnosť.
Upozornenie vymazem a tej, co dala upozornenie napisem
a ten druhy.... no nemal by na tej fotke byt ten odkaz.....
baby z konika.... co vsetko patri do dojcenskych potrieb?
http://www.modrykonik.cz/bazar/index.ph… - sa chystam vacsiu cistku bazaru kategoriu po kategorii, no neivem ci tam mozu byt aj tie spacie vaky, kolotoc nad postielku, hojdacka.... ci tam nemaju byt cisto len flase, cumle, prebalovacie tasky.... a odsavacky mlieka patria do dojcenskych? fakt v tom mam chaos :-N
platena inzercia: moze prenajimat a zvysok plati to iste co pre neplatenu:
- bez odkazov (na fotke, v texte)
- bez vodotlace
- nemoze to byt iba inzerat typu: Dnes zlavy.... vypredaj a pod.... - musi byt konkretny... sak keby nieco sa pytaj a ja budem odpovedat ked budem vediet :-p
podla mna do dojcenskych potrieb patri vcetko, na co nie je ina kategoria a co je potreba pre dojca (teda dieta do 1 roku). odsavacka, hoci s nou pracuje matka, je podla mna tiez dojcenska potreba. aj spacie vaky, kolotove nad postielku; hojdacka podla toho aka, ak take to kresielko pre mimino, tak ano, ak zavesna, je to nabytok... si myslim