andzi je nejaka pomstychtiva kravicka... napriek minulym instrukciam od pierra (?) som si dovolila dat do danej temy reakciu, ciste fakticku. viac sa tam nemienim vyjadrovat.
a skutocne nechapem celkom o co andzi ide, pretoze toto je pokial si pamatam nas prvy "stret" a dotycna nikdy nemala zaujem o akekolvek vysvetlenie odo mna cez IP (nikdy sa na nic nepytala, pokial si pamatam), proste sa len chce pomstit a zalozi nasprostastu temu, ktorej zamerom je ma urazit :-p 8-(
no že váháš ikke, dovolila sis jí přece smazat příspěvky. největší světová křivda... já to nechápu - matky a mají čas a chuť dohadovat se o takových prkotinách. vždyť o nic nejde.
navíc už tam melou páté přes deváté, za chvíli budou úplně jinde a začnou se hádat. klasika.
e-e, andzi nie je matka, andzi je neuspesna snazilka, obavam sa, ze za nu vo velkej miere hovoria hormony (ak som dobre citala, bere momentalne utrogestan a ten dokaze zenske fakt uplne vymazat... |-| )
myslite, ze oznacene prispevky v tejto teme treba upravit?
http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
pytam sa, lebo ten prvy oznacila jedna z mojho "fanklubu" :-p
osobne si myslim, ze ten prvy prispevok je na upravenie, ale fakt uz neviem, kedze tolko ludi tu ma iny nazor na urazky ako ja... :-|
domi - inzerat mozme nechat, prispevok som zmazala ;-)
o metode "vyřvaní" som tu uz videla dake prispevky pred casom a boli tam zvady..... ale tak uz je asi neaktualne, ci treba prispevky upravit, lebo ja ziadne oznacene nevidim
co s tou temou o vyrvani na MK? presli ste to niekto ockom? lebo som si nasla Ip od par uzivateliek, ze preco to nezamkneme, ze su tam zvady..... nemam cas citat 21 stran tak rozmyslam, ze to len zamknem a docitam, premazem ked bude viac casu..... co myslite?