janocka, su tam zvady, tiez to nestiham citat cele lebo pisu fakt jak namazany blesk, nieco uz vcera kalerat(?) zmazala, ale momentalne nemam pocit, ze tam bolo nieco akutne na mazanie. sice tam uz len tie iste uzivatelky omielaju stale to iste dookola, obcas padne aj nejaky naznak provokacie...
pise mi jedna bab do ip ohladom tej temy
Od koho: radka.m.
Kedy: Dnes o 13:40
Komu: danu
Predmet: Sme zúfalí rodičia
chtěla bych se optat,když zamykáš jedno téma za druhým,kde jsou admini,aby zamkli také téma,které je na zamčení hned od samého začátku,v kojencích o vyřvávací metodě??????
Odpisala som jej ze sa to riesi
mna z tych kameramanov raz vyruti 8-( nick suter je vraj potencialny zakaznik AT studia..... este v lete volal ktosi z AT studia, ze preco nieco nespravime s tou temou a ze nick suter ich obhajuje a je to nevesta, kt. rozmysla nad ich sluzbami..... tazko povedat ci im to uverit..... keby sa zachovavali udaje o uzivateloch dlhsie, bolo by lahsie zistit ci su z dotycni z AT studia.... podla nastavenia PC.... nick mali "tomask" a este nejaky, mali dost specificke nastavenie PC, nie som si ista ale sa mi vidi, ze tiez mali OS X a to ma dost malo uzivateliek..... a este sa mi zda byt cudne, ze vsetci menovani sa prihlasuju z rovnakeho PC a pisu do tem o kameramanoch =-)
a s tymto co :
http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e...
sorry, ze tolko otravujem, ale ja uz som normalne prepracovana, je to horsie jak keby som normalne v robote bola :-D
uz len kvoli prenajmu to musim stopnut, ale...
market, podla mna to mozme nechat, nic podobne som nenasla.... a pise, ze to chce vymazat..... ak mi napisala Ip, tak jej mozme odpovedat, ze zamkneme a po cca 2 mes. ked sa ozve mozme vymazat ale hned teraz nie....
predvcerom (vcera?) som robila poriadky v zamknutych temach v casti "modrykonik.sk" - vymazavala som a nejde mi vymazat tema: http://www.modrykonik.sk/forum/show.p..., nie je klikatelne to "delete thread".... skusala som to viackrat, no nic.... ostatne temy v pohode isli, len tato nie.... vam to ide?
tak potom nie je chyba na mojej strane ked to nejde viacerym a bude to musiet vyriesit niekto zo silnej trojky (ci ako ste ich nazvali) bob, kuko, pierre :-p