aha, ale ostatní se tam spíše snaží... prostě je to variace na stejné téma. kdyžtak ji přesměruj do jejího tématu podle termínu porodu, ne? je tam toho určitě spousta. :-)
No, tak ne kazdy chce chodit na terminove diskuze, ja osobne z toho vzdycky chytnu mindrak, kdyz ma nase dite vahu 1300g podle tabulek a dite s terminem dva dny pred nama ma 2kg :-D
domi, tie inzeraty su podla mna reklama, pozeram, ze rafina ma aj IP, ktora je bloknuta, idem zistit preco...
teri, neviem ci je to katalogovy predaj, ked tam nie je vidno znacku... mozno to berie z nejakeho velkoskladu alebo ako, fakt neviem... budem to sledovat
teri, som tvoj prispevok najskor citala ako: to je detska torta, vsak? tak som si sklapala monitor a vykrivovala hlavu, ze co detske tam je a nic som nenasla.... uz-uz som ti sla napisat, ze mne to prilis detsky nevyzera, ked som si precitala pozornejsie tvoj prispevok :-N pockajme kym si to pozru aj ine baby adminky a vymazme
ok, idem do zmazat, ak to tam este je...
tejto som povolila nove pokracovanie, stara tema ma vyse 20tis. prispevkov, viem, ze su tu aj dlhsie temy, tak neviem, v com je problem...
bystricanka
Kedy: Dnes o 06:36
Komu: ikke
Predmet: [Bez predmetu]
Ahoj ikke.
Už som písala aj zuz11,ale asi nemá čas na kona.
Mohla by som otvoriť pokračovanie vo volnej teme:Kámošky z modreho konika...maminky a nielen maminky?
Už sa mi tam dlho nedá pridať príspevok a možno je to tým, že ich je v teme veľa.
To isté som mala aj na MS, a teraz ked tam dali pokračovanie, tak mi to už v pohode ide.
Dakujem ti pekne.
Maja
co s ciapockami neviem, asi by som ich nechala, viacere ich maju v albume a pokial nie je zjavne, ze to predavaju (nie je tam cena a pod.) nemame ich preco odkazovat do bazaru... druha vec je, ze tato tam ma pod jednym obrazkom "novinka", co by mohlo znamenat, ze to predava. ale v bazari nic nema.
co s tymto? iba jej odkazt, nech dotycnu ignoruje?
ariane
Kedy: Dnes o 11:54
Komu: ikke
Predmet: [Bez predmetu]
mily administrator,uzivatel menom habibim ma stale kontaktuje na mojej ip pod roznymi zamienkami /raz ze potrebuje pr,radu od odbornika,kladie mi otazky zo sukromia.proste obtazuje. tymto vam to davam na vedomie.s pozdravom
Ikke, mam ji odkazat na bazar? Ja mam pocit, ze to dela na kseft, protoze jsme ji uz jednou resily.
Domi, neni na beremese takove to tema neco jako Dotaznik, jak na konikovi, kam bys ji odkazala a kam presunujete vsecky ty dotazniky ohledne diplomek a pruzkumu?