do toho tématu o dotaznících bych to asi nepřesouvala, je to o něčem jiném. spíš mi jde o to, jestli tohle povolujeme, tuším, že už jsme to jednou řešily. ale kdybych si tak pamatovala, k čemu jsme došly :-N
ad ciapky - tak ako vravi terka - ak nie je jasne, ze to ma na kseft, tak nechavame.... tazko im dokazat, ze to nemaju pre svoje deti
ad ariane - napis jej v skratke, nech Ip od habibim necita.... ariane je krava, kvoli nej sa na MS zamkla tem Moj manzel je moslim, pokojne tam baby rok (alebo viac) komunikovali.... prisla ariane, zacala vyryvat, mudrovat, vyhrazat sa interpolom a pod. Tak baby odisli, ale napisala som, ze budu sukromne diskusie, tak potom sa vratia.....
ad tema na MS/BRMS - nechajme, uvidime co z toho vzide....
http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... - viete o tom niekto nieco? je s niekym dohodnuta, ze to chce upravit? pozrela som si teraz od koho mam Ip a nsoci tam nebola....
myslim si, ze je to na kseft..... co maju ostatne 2 tyzdne vsetci s tym Swarowski (ci ako sa to pise)? 8-( pomaly kazdy druhy den niekto kseftuje s touto bizu
Zavrely byste toto tema? http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
Hodila jsem ji tam link na Depoproveru, premyslim, ze bych ji dala i link na Otehotneni po vysazeni antikoncepce.
market, do tej temy o tej injekcii by som ju nepresuvala.... alebo ak hej, tak by som tu povodnu diskusiu z volnej presunula do snaz. Ale ked sa do do diskusie link na otehotneni po vysazeni a presmeruje sa tam, tak to bude ok
na nsoci som sa pytala aj ja, vcera 23:42....
domi, pred par dnami mi pisala mimiska, ci moze v bazari predavat saty jej kamoska z francuzska... napisala som jej, ze jasne, ale neviem ci ma nejaku sancu ak bude text inzeratu po F... tak napisala, ze ona jej s tym pomoze.... tak asi sa mimiska prihlasila pod khoudishka.... ze by upozornovala na seba dopredu, ze bude mat duplu? to sa mi nevidi.... preto si myslim, ze sa pod nou prihlasila...
chapem, ze si to nevedela ked ti nenapisala.... mne nenapadlo pisat to sem, nepredpokladala som, ze sa pod nou prihlasi..... treba jej napisat upozornenie, ze sa nesmie prihlasovat pod inym nickom, lebo okrem porusenia pravidiel su z toho neprijemnosti, ze sa moze zdat, ze je to dupla nick
nsoci som napisala
domi, vidi sa mi, ze nieco taketo sa uz riesilo.... pripomen mi, ze sa na mam na to pozriet niekedy v priebehu dna.... kopni ma na chate, bo som tu len na skok a zas ficim firmy riesit... vdak