napisala som im do tej temy.... ak uz zavrieme aj tuto temu, tak potom uz asi fakt neostane nic o fotografoch.... velka skoda, lebo ta tema bola uzitocna.....
no ten album vyzera ako cista reklama, cisty kseft prave citam Ip od butterflicky, tiez mi o tom pisala.... tak ju idem poprosit ci zisti viac.....
Tak to tema o kontrolovani mailu a mobilu je radne promazane a odemcene 8-) Jakmile se objevi off-topic nebo Diddi nebo Rimmel nebo vsecko dohromady, nekompromisne zavrit! 8-)
lulu1502 - uz asi mozme bloknut, nie? odo mna dostala este vo februari upozornenie za album plny oznamiek a potom si supla zase oznamka do bazaru a zase tu mame album s oznamkom...
tazko povedat, ci to je alebo nie je fotka hga alebo nie.... cez den mu napisem nech si odstrani to motto rasisticke.... on uz bol raz napominany este ikke.... mudroval a osocoval v paragrafoch....
lulu bloknime... komu niet rady, tomu niet pomoci.....
mame nejaky zoznam?
:-N
Od koho: vegetka
Kedy: Dnes o 08:30
Komu: danu
Predmet: Re: [Bez predmetu]
no nieje tu take nieco ako menoslov zaregistrovanych cleniek??? napriklad vegetka, hlohovec
-----------------------------------------------------------------------------------
minule to emjee dala do dakej diskusie, pozriem ze kde.... nikde oficialne na stranke to nie je, ale cez link sa tam da dostat....
vdak kaji, stopnem tie dedra inzeraty
domi, na ten oznaceny prispevok som aj ja pozerala. nenasla som nic. a hlavne chvali tam viac salonov, ze su dobre a to by si firma samej sebe nerobila :-)
a nad tym presunom aj ja uvazujem, ze by to bolo asi fajn. ved anketu si moze aj tam spravit.
marcelahudecka, ci ako sa vola mozem uz asi aj bloknut nie? janka ho tusim upozornovala, nech neprispieva a dnes napisal, sice nejaku blbinu od veci, ale napisal