to bude skor radoby AG....
domi, nikde nie je napisane, ze admini nemozu prispievat do fora... jemu fakt sibe....
o 17:00 mam byt na dentalnej hygiene, cesta mi tam trva cca 30min., no nestiham, tak si zavolam taxik, tak som vas este pozdravit prisla :-p
domi, no ono to vyzera fakt na megagiga duplu :-o :-o ako si na ne prisla? cez bazar? sa mi ale na druhej strane nezda, ze by mal niekto fakt az tolko nickov... aj ked, stalo sa to uz parkrat
tiez sa na to pozriem vecer.... ak bude cas, lebo som prave zistila aka som "sikovna" - som si kopirovala vsetky veci zo svojho meciatka do 1 adresara a potom sa to prekopirovalo na druhe meča, kt. budem mat teraz.... no a zistila som, ze som kopirovala len zastupcov.... tak budem vecer hladat kde mam originaly, lebo nemam sajn |-|
zablokovala som ich doradu, nechala som len nejake ine, co duply nastastie neboli 8-( mali strasne vela inzeratov v bazari a dokonca niektore boli rovnake + jeden dupla nick mal dokonca dva inzeraty a v kazdom inzerate mal ine mesto :-.
uz je to hotovo.... ked si pozries CZ strechu, das bazar a stopnute inzeraty, tak uvidis cislo 136.... pred stopovanim ich bolo 50.... trvalo mi to vyse hodiny, musim si dat pauzum kameramanov citat nevladzem teraz :-N
domi, sa mi vidi, ze daka podobna tema o dietati pred svadbou tu uz je.... pozriem.... a ten link, no to je skor take, ze ci (ne)mat dieta pred svadbou a tato dotycna ho uz ma....