dani - temu by som zamkla s tym,ze odomkneme ak bude niektora skutocne tehotna....
domi - jasne, ze si pamatam, sme aj s kajou riesili, ze ci to fakt vsetko napcha na svadobny stol alebo s tym kseftuje... a zhodli sme sa, ze asi chce mat gycovu svadbu, no mylili sme sa.....
sorry za oneskorene rekacie..... :-N
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/n... - co s tym? ze budu prelom novembra a decembra? akoze budu rodi o polnoci? ci vsetky maju naplanovany termin na 30. 11. - 01. 12.? :-N
ak ste niekto online tak pls dostopujte toto: http://www.modrastrecha.sk/bazar/pred... - ja som uz zacala, no uz som k.o. idem domov a na stranky nepojdem do polnoci!! vsetko je multi-level - dedra.cz
diky moc a sorry, ze vas furt otravujem |-|
Co si o tom myslíte? Já osobně bych jim to zatrhla... za jedno je tu k tomu právě ta interní pošta a za druhé mi to přijde i vůči ostatním členkám toho tématu nefér...
lenkabu
Příjemci: krista
Ahoj chci se zeptat.............když necháme diskusi 12 opic veřejnou a založíme ještě jednu soukromou,necháte nám i 12 opic? Resp do tý soukromý by nechodily úplně všechny holky co do opic ale skoro všechny,chceme ji na věci kt. si jinak sdělujeme po IP nebo ICQ. Děkuju
no ja som za zatrhnutie.... ved ked chcu sukromnu tak naco im je verejna? keby verejnu chceli preto, ze cast uzivateliek nepozvali do sukromnej tak ok, ale ony pisu, ze ju chcu aj ked budu v sukromnej takmer vsetky....
Mozem zavriet tuto temu ak o to poziadala zakladatelka temy? Napisala mi do ip, ze ju chce zavriet kedze tam byvaju casto hadky, a presunu sa do sukromnej diskusie, ide o tuto temu
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/m...
jejda to je nikola :-N :-N 8-( to je strasna expertka :-x
inak uz som cakala, kedy sa aj oni budu chciet presunut do sukromnej skupiny, lebo sa tam rimmel votrela a boli tam hadky...
ano dani, mozes.... ja zamykam denne niekolko terminovych tem lebo sa presuvaju do sukromnej, ale tak aj v tejto teme je zda sa, daka uzavreta partia a vykecavaju sa.... tak to zamknem
holky, teď jsem si všimla, že tato diskuse žije dál
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema...
a že už se to tam zase docela vyhrocuje - viz diddi, debilní pravidla apod.
bude se to pravidlo o profilových fotkách ještě nějak měnit nebo upravovat? budete nad tím ještě uvažovat, nebo je to prostě tak, jak to je a hotovo?
já jsem za, aby to pravidlo zůstalo v současném znění, nemám s tím problém a ani nikdo z "mého okolí".
jen mě napadlo, že pokud se s tím už nic dělat nebude, tak by možná nebylo od věci tu diskusi nechat pouze jako informativní a pro další příspěvky ji zamknout.
hej hej, zije dalej ale shaarkou, kt. s tym doteraz nemala problemy, diddi, kt. furt robila problemy, flamenga, kt. nikdy nemala normalnu profilovu foto, no a tie ostatne co pisali maju normalnu foto, tak neviem co riesia :-S s tym zamknutim je to dobry napad... mali sme to zamknut hned.... a ked je shaarka taka mudra, tak co nenapise e-mail rovno a neopyta sa tak? 8-(
jani zamkni to, ak sa im nepaci nech napisu staznost priamo asmire a hotovo. Neviem co riesia ved bud maju foto alebo nemaju, ked boli foteni z dialky tak ci tak im ksicht vidno nebolo tak im moze byt jedno ci tam bude postavicka alebo fotka zblizka, leze mi to na nervy.
Jani ak chces mozem to zamknut aj ja nie je problem, napis
Uz fakt nechapu tu diskuzi. At Shaarka vypadne, kdyz je to taaak strasne. Vetsina fotek, co mela, byla odpovidajici i soucasnym pravidlum, najednou je to problem :-N A to s tim propojenim stranek mi prijde absurdni. Tak at nemachruje barakem, nemachruje svatbou a nikdo ji nenuti mit verejne album sveho ditete. A do pasu si nemusi bydliste vyplnovat... koza :-p
shaarka to uz riesila ked bola strecha nova, bob osobne jej to vysvetloval.... akoze ona tvrdi, ze anonymna chce byt.... ked chce byt anonymna, preco sa vykecavala, e ma problem otehotniet, ake ma Dg., vetko rozpisala do albumu + v albume mala svoje realne fotky a ako pises market, vacsina jej fotiek bola ok aj podla starych pravidiel... ona sa musi burti.... jej sa nepaci, ze fotografi nemozu prispievat do fora na MS, lebo sama aj fotografka, no kym nebola fotografka, tak jej vadilo, ze prispievaju :-S vsetko je nahovno len ona je super
Jani, kolik jsi uz schytala tech Ip od Shaarky a podobne "postizenych?" :-D Jinak ja s novymi pravidly ohl. profilovych fotek souhlasim. Stejne neodolaji a daji si je tam. Mela to tam vetsina. A kdyz se nechteji "ukazovat," nemusi mit snad zadnou. Zas tolik ikonek "holcicek" nebude :-D
Jinak me stve to tema o hledani nazvu. Hlavne ta Denisocka mi prijde fakt uplne ujeta! Proc se proti tomu bouri zrovna ona. Zvlastni, ze ty opravdu dlouhodobe snazilky (nesnasim to slovo) jsou pro a ani nazev jim nevadi. Len na to kapla - ono jim nejde o nazev, ale jde jim o to, ze jsou zarazeny do extra kategorie! A Nedobrovolna bezdetnost je psychlogy preferovany vyraz, nic vulgarniho! 8-(
ad ty profilové fotky - souhlasím s markét, že stejně časem vyměknou a nějakou fotku si tam dají, protože většina holek o odchodu stejně jen kecá (přemýšlím, že si vážně začnu vést seznam těch, které vyhrožují, že odchází.. jen tak pro přehled, pak se jim tady tajně vysmějeme) a rády se tu ukazují a předvádí.
jejich argumenty typu, že to není na žádném jiném foru, absolutně nechápu. tohle není žádné nějaké forum, jakých je na webu stovky.
všechny tady mají alba plná všeho možnýho, v diskusích tisíce osobních příspěvků, kde na sebe prásknou, i co není pravda, a najednou jim vadí jedna malá profilová fotka.
ad nedobrovolná bezdětnost - už jsem to psala. ten název mi přijde velmi jemný a decentní. mnohem horší mi přijdou názvy typu nedaří se nám otěhotnět, problém s otěhotněním, asistovaná reprodukce apod. to už mi přijde tak hrubé, drsné, ponižující.
asi bych to opět nějak ukončila s tím, že se to měnit nebude, protože jsme se na tom všichni shodli jako na nejlepším názvu a že většina uživatelek to s radostí akceptovala.
market - ku podivu ziadnu Ip.... len diddi sa presunula do inej temy.... zas ze koname protizakonne :-D a zas ze urcite to bude plne kreslenych postaviciek.... aj na streche sa vsetci vyhrazali - ano, strecha je niekolkonasobne mensia, ale aj tak zmakli, podriadili sa.... a niektori sa stali zavisli uz aj na streche, niektore baby sa vykecavali na svadbe a pisali mi kedy bude strecha :-D
suhlasim, ze len na to kapla, ony sa nechcu separovat, ze sak su snazilky podla nich... tiez sa mi slovo snazilka bridi tak ako aj tehulka.... planujuca a tehotna a basta :-D a ze separovat ich ked uz si za tie roky zvykli.... ok, tak co tak im dat 6 inzeratov v bazari denne, ved uz si na to za tie roky zvykli... co tak vsetky diskusie verejne - ved uz si na to za tie roky zvykli :-D Ked market navrhla povodne Nechcena bezdetnost, potom Nedobrovolna bezdetnost, potesila som sa, ze nemusim nazov vymyslat ja, lebo Neplodnost sa mi zda byt krute a nevedela som ako by sa to mohlo volat aby to bolo take, ze sa ich to nedotkne...
o par tyzdnov to bude rok co odchadza sisstin.... odchadza takym stylom, ze na MK napisala dnes 2 clanky vo fotoblogu :-D :-D neviem uz kvoli comu sa na mna nasrala vtedy.....
suhlasim s kajou, ze ak chcu byt inkognito, nech nepisu blbosti.... prispievala som na svadbu lebo som potrebovala zistit info, na kt. som pri citani nenatrafila.... a stala som sa zavisla.... ale riesenie svadby je ine ako riesenie sexualnych problemov a pod.... a na svadbe som nepisala nic osobne nikdy.... a mam v profile uvedene kde byvam, ale nemam tam odfoteny byt lebo nepotrebujem aby vsetci videli ako byvame.... ako byvame nevie vacsina rodiny, kedze neboli na navsteve, tak preco by mala o tom vediet polovica ČSR? :-D
a niekomu nepomoze ked ma iny nick na MK, iny na MS, aj tak na to castokrat prideme