zuzanocka mi odpisala toto
mam to posielat cez ip-cky?
prepac, danu, ale fakt to tu smrdi buzeraciou
valnej vacsine sa nepaci pravidlo fotiek v pase. tak som zalozila peticiu. pokial ma bloknu, len sa potvrdi, ze tu ziadne ine nazory neprijmate, len tie "vase"
zuzka.
Odpoved na to, ze som jej pisala, aby prestala spamovat diskusie
jani - okej, stopnem to a dovod dam co? neplatena reklama mi pride nie moc dobry dovod :-N
ako ten album so satami, ta baba ma este jeden album a tam ma normalne ( cize veci z priprav) tak neviem, skus to poslat kaje...
Dakujem ;-)
takze - tie kosele predsa nie su spolocenske mi teraz napadlo - tak odporucit na kona....
ok domi, poslem kaje, ale kedy sa k tomu dostane neviem, lebo tak ked bude online, bude mat toho urcite vela - Ipcky od uzivateliek..... tu temu kuknem, svadbu dnes som len velmi letmo videla, netusim o com je tema....
kuko nieco do tej diskusie napise.... chvalabohu :-p
dani, divne, ze sa ti nezobrazuju zuzanockine prispevky... idem pozriet ci je chyba vseobecna alebo len u tejto 1 uzivatelky
aspon polhodku si neprosim ziadne otazky, lebo mam na svadbe 11 Ipciek a na koni 5, tak idem odpisovat :-D
domi, ten prispevok, kt. si oflagovala by som nechala este, ten dalsi vymazala.... dalsiu stranu som pozerala a nieco tam bolo k veci a nieco nie.... vecer sa k tomu dostanem - snad
okej, idem na to...dik moc ;-)
s tym albumom je to divne...noo..neviem co s tym...
ja sa uz nepytam :-N ;-)
a tu temu, kde som ja flagovala, premazem, len som sa chcela spytat ci mozem :-N :-D
no idem ja uz...dik za pomoc jani x-)
dani ja len, ze ked kliknem na "all threads joined by user" tak sa mi zobrazia normalne vsetky temy kam prispieva.... jaaaaj, ci ty si chcela take ako bolo na starom, ze cas kedy naposledy prispela? ak ano, tak to tam chýba to som si uz davnejsie pytala naspat (ale adminovske veci dorabaju az nakoniec), takze to bude casom.... + som este orodovala, ze aby sa dali vypisat vsetky prispevky uzivatelky, aby sme ich nemuseli v diskusii hladat....
do tej temy kuko napisal... napisal im ten, kto je za pravidla zodpovedny, nie len "blby admin", tak snad sklapnu alebo pojdu prec http://www.modrykonik.sk/forum/tema/p...
potom mi to napadlo..... tak ano, to tam chýba.... ked doriesia errory na stranke a skor nez zacnu riesit dalsie upgrady (katalog firiem na MK a MSt.), tak chalanov zacnem nahanat s adminovskymi vecami.... mne by sa aj siklo aby sa IP adresy, na kt. som uz v admine klikla ofialoveli... aby mi bolo hned ako v starej verzii jasne, ze tu IP som uz pozerala
Danu, ja bych ji tam asi napsala, ze je to vec provozovatele a ze je to jako kdyz chodis treba na koupaliste, tak tam taky musis respektovat predpisy toho koupaliste, ne? Ja to tak beru a my nejsme majitele, ale jen plavcici :-D
market rozmyslala som nad niecim, pozrela som preco bola zamknuta predosla tema, ale nic tam nebolo, uvidim co napise este Janka ci chce, aby sa nieco napisalo, mozno sa spojila uz s bobom, alebo kuko mozno nieco vymyslel
šišmaria, ony nie su normalne.... ved ja som tam s nimi diskutovala, aj som im napisala kto je za pravidla zodpovedny, tak isto, ze kuko je spolumajitel a prevadzkovatel, tak o co im ide? chceli vyjadrenie kompetentneho, dostali ho tak cooo? bob je stale offline vsade na chatoch (na skype ho nemam v kontaktoch).... takze asi zajtra sa to bude riesit..
jani napisala som jej ip ze to su technici a prevadzkovatelia stranok, koho asi mysli ze ma Admin a odpisala mi toto
katrin
Príjemcovia: danu
nie, nemyslím, viem kto je prevádzkovateľ a technici tejto stránky.. nechodím sem prvý deň, ani nemám počet príspevkov 1...
dnes som sa dosť naštartovala na vas, ako adminov, takže asi s celým modrým koníkom končím a budem vám robiť dooooosť dobrú reklamu...
odpisala som jej ze ok, a prajem vsetko dobre