akurat som to citala. uz tam neodpisujem... nema to zmysel. vsetko uz bolo niekolko krat vysvetlene povedane... dadkulka tam napisala duchalpny clanok...
mam nick ooo, ale podla nej nemam normalne meno, len keby ho aspon vedela... :-D
...a zevraj nam haMba. 8-(
Moc som neporozumela tejto ip =-) preco som ju dostala. Ale asi viem, zatvorila som jej temu
Dnes o 19:46 tinkarisko (okres Bratislava)pas užívateľa Registrovala sa 3. marca 2010 na modrykonik.sk. Pridala 12 príspevkov a 2 albumy. 14. októbra 2010 čakáme bábo, pohlavie zatiaľ nevieme (13. týždeň tehotenstva) tinkarisko Príjemcovia: danu Si velmi zakomplexovana chuderka,ktora nema co robit.Natrafila si na zlu babu,teda na mna tomu ver ty kurva
ja len na skok.... zuzanocka je pizda, ju neodbloknem ani ked sa rozleje na kolomaz!! ze kuko nereaguje uz 4. den na e-mail.... ano, ale akoze sorry, preco by mal odpisovat na maily ked je volno? uz nech je hotove to komplexne blokovanie a k diddi sa prida zuzanocka
a co tu robi flamenga?! nepisala pred tyzdnom, ze definitivne odchadza z kona ku konkurencii a poziada o zablokovanie nicku? :-D
a zachytila som prispevok, ze lezeime do uzamknutych (asi sukromnych) tem.... odkial na to prisla? ved vy nemate do tych skupin pristup a ja co som citala tak iba Drbarna u rimmel a to len 1 stranu kde dohadovali stretko v Skotsku (ci kde to)
maji ano, dovod zmazania daj 58. u a blokni.... za zakladanie nezmyselnych tem a porusenie 58. u.... teda, vytvorila aj inu temu ako tu marietta galikova?
co to bude to komplexní blokování?
as lezení do soukromých témat - je u nich jasně napsáno, že i ty se kontrolují z jasných důvodů. a nerozumím jejímu výkřiku, že to je drzost, nebo něco v tom smyslu. co je to jako za drzost? soukromá témata mají sloužit před nevyžádaným čtením ostatními uživateli, nikoli adminy.
kaji, bude to take blokovanie, ze sa bude dat bloknut aj diddi, ze sa proste zablokuju "flash cookies" - ako ja neviem co to je.... ze to proste zablokuje pocitac, nepomoze restartovanie kvoli inej IP a pod... to bude na takych ako je diddi, lebo vsetci v asmire su z nej chori, tak vo stv. kolega zacal pracovat na programovani takehoto blokovania....
mam sto chuti napisat tej dotycnej, ze ako prisla na to, ze jej niekto lezie do suk. skup...... ale nemam momentalne cas na vypisovanie Ipciek, kedze par hodin potrva kym vobec precitam a odpisem na tie co mam prijate :-S
aha, takže už nebude potřeba blokovat IP? stačí zablokovat uživatele a ten už se ze stejného počítače nepřihlásí, ani kdyby si IP změnil?
to je super, vzhledem k tomu, že někdo má IP pohyblivou a někdo má zase IP společnou s dalšími, takže se nedá blokovat úplně a přihlašuje se stále znova a znova.
skvělý, už aby to bylo! :-)
jasne, nebudeme odpovedat, nema to vyznam.... nech si tam pindaju kolko chcu, ked sa upokoja tak to premazem, lebo to nema s temou Otazky pre adminov nic spolocne.....
maji, tak by som temu vymazala a blokla novsi nick....
suk. skup. o kt. lucinda pise som nevidela.... v admine vidim, ze ju zalozila zuzanocka..... a mam sto chuti just precitat co tam riesia, no kaslem na ne, nejdem sa rozculovat....
zuzanocka (pod tím předposledním nickem - mrchamrchatá?) tam psala, že děláme mrtvé brouky, i když se tam všichni bouří apod.
měla jsem sto chutí jim tam napsat, že se jich tam bouří dohromady 10, ostatní s tím žádný problém nemají. takže to asi o něčem svědčí.
ale samozřejmě jim tam psát nebudu, vůbec jsem se k tomu ani v jednom tématu nevyjadřovala, nemá to cenu.
jj, ak sa ich buri 20, tak je vela.... a z tych 20 je asi 15 na emimine a vypisuju mi kazdy den Ipcky aby sme odblokovali soldi a v tej ich diskusii pisu, ze by sa chceli vratit na MK, lebo to tam maju radi, ze aj ked nerady ale budu akceptovat a respektovat pravidla, ze sak co uz.... a zvysok je shaarka, kt. sa burila vzdy, flamenga, kt. vlastne odisla uz pred tyzdnom :-p, diddi, kt. bola sibnuta vzdy a mozno este par.... tak akoze preco menit pravidla kvoli - ak prehanam - 50 pipkam? :-N