Dom, taky bych jim to smazala :-N Jsou to dve oznaceny alba. Uvidime, co ostatni adminky na to. Momentalne nechapu z tech remcu porad! Kazdy by to udelal lip a prehledneji, pojmenovat to a ono jinak, predelal a nejlepe aby fotku v pasu mohly mit nejlepe kyticky, zviratka, miminka 8-( Fakt zabit, zakopat!
patrick05 este napominany nebol, povedala som si, ze ked este raz prispeje o tom, ze robi vyzdoby, tak napomeniem.... ale nic som nepostrehla.... domi, ak sa ti da, tak mu pls napis, ja nestiham
ad lenkakubickova, to sme uz vyriesili cez skype.... dohodli sme sa, ze album bude zmazany, uzviatelka upozornena
jasne jasne, zmazat album....
nevie niekto nieco o tomto?
zle temi Včera o 11:47
janka12341
Příjemci: janocka
Dobry den!Dala som viac temy na kazdom inac napisane no z rovnakou otaskou aby som sa vyhla kladnym okolnostiam alebo vyhiodenia ztohto fora tak som vam to chcela oznamit.Nevedela som ci sa to tak moze.
obavam sa, ze toto je dalsia Dedristka http://www.modrastrecha.sk/bazar/pred... - niektore inzeraty su podobne ako tych 86 co som vo stv. ci v stredu ci kedy stopovala.... postopujem to niekedy - asi az zajt. vecer...
neviem ci mi sibe alebo ano, ale bola som si ista, ze sa dali reportovat aj konkretne fotky na strechce nesplnajuce pravidla... a teraz tam tu moznost nevidim... ani nahlasit cely fotoblog zly nevidim.... ;-(