n/a sa bezne pouziva, je to z eng not available... akoze login not available, ze je to od neprihlaseneho uzivatela... osobne si myslim, ze to je od registrovaneho, len robi machra ako neprihlaseny.... na to aby sa podpisal nema odvahu
jani fotoblogy nesledujem vobec, priznam sa, takze ani nemazem
Baby prosim je ta sonatr dupla nie?
http://www.modrykonik.sk/adminclub/ip...
lebo mi pisal mark33 ip
Príjemcovia: danu
mark33
ja som žiaden nick nevytvaral! to ti garantujem!
Ak sa niekto prihlasuje z jednej IP ako ja tak to neznamena, že je som ten nick vytvaral ja! Mam v pc uložene prihlasovanie, pc ma automaticky prihlasuje na konika s nickom mark takže žiadne nicky vytvarať nemôžem.
tak ako pise terka, fakt tazko povedat.... pomohlo by mi velmi, keby sa ten nick prihlasil znovu, lebo teraz sa lahsie odhaluju duply v novej verzii.... ale ten nick janka0308 ci co to bolo, to je jasna dupla, bolo to z 1 pocitaca: http://www.modrykonik.sk/adminclub/co...
hej hej, dani, odblokujme a uvidme.... ak bude prispievat alebo sa znova prihlasi, tak budeme mudrejsi, kezde teraz sa da identifikovat aj podla PC nie len podla IP
rimmel sa uz blokovat da, neprihlasuje sa z mobilu ani z ineho PC a pozeram, ze aj z tej istej IP sa stale prihlasuje, takze ona by sa bloknut dala....
domi, zda sa aj mne, take daco je, pozriem sa
dani, kupony mozu byt ale nie typu Darujem k objednavke.... celkovo inzeraty darujem k objednavke stopujem... lebo podmienkou na darovanie je kupa tovaru, tak to darovanie nie je... je to vlastne len oznam... ked chce niekto darovat k objednavke, nech to da k inzeratu..... ak budu pindy na bazar, tak mea culpa, ak som dnes nestopla 200 inzeratov, tak ani jeden :-N
domi, ano je to dupla, inzeraty su rovnake..... do prdele, asi budem musiet tej pizde zajtra odpisat na e-mail nech taha doprdele, lebo od utorku som mala starosti s fak., nemala som cas dohadovat sa s kravkami....
co s tymto? http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/t... na jednej strane vymazat lebo neviem co to je, no na druhej strane nevymazat, bo to moze byt daky doplnok do interieru.... co jaaa viem, napr. obrus alebo co....
ok jani, je bloknuta, tak ak mozes posli jej mail nech sa da vypchat, alebo take nieco :-D a este ak mozes kuk mi tu temu (moj prispevok zo vcera o 14:50) diky moc ;-)
jani zase mark33, leze mi uz poriadne dlho na nervy, dost co profituje z predaja ma este pripomienky ]-( , mozme ho bloknut?
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/k...
Jani diky za odpoved na tie kupony-to je baba od nas z juloviek, a pisala mi nech jej ih odstopnem, ale neodstopne napisem jej, co si napisala, pokial napise v texte inzeratu ze daruje kupony tak ok, inak nie
Danu, porad akorat resim nejake jeho prispevky "Mame slevy" atd. Taky bych ho blokla, vc. IP ]-( Jeste dela dost neplechu i Tono_babymarket.
Je zajimavy, ze takovy Michal_spuntik problemy nedela. Jednou jsem ho upozornila, ze ma psat za sebe jako tatinka, ne jako majitele obchodu a prodejce a on to respektuje.
market, ja som ho uz viackrat napominala aj do ip /mark33/ a stale vystupuje ako predajca ]-( prispevky som mu uz viackrat mazala, a stale provokuje ]-( . market prispevky vymazat a jeho bloknut, ja ho kludne bloknem len chcem vediet co povie este janka. A to iste aj Tono, dost, co ma nick s nazvom predajne este ju aj propaguje.
vidim, ze v kocikoch bexa je 8 oflagovanych prispevkov, mam par Ip tykajucich sa tejto temy + mark33 mi cosi pisal, bo som musela vpiatok napisat do tej diskusie, ze ak si plati reklamu neznamena to, ze moze pisat do fora.... akurat odchadzame od svok., neviem ci bude doma uz net.... ak nie, pozriem to az zajta....
tak doma sme net este nemali :-S prisli mi Ip od 3 roznych uzivateliek, ze tema sa zvrhava na diskusie predajcov + mi aj zakladatelka pisala aby som napisala do fora upozornenie, ze ak neprestanu, tema bude zamknuta... v priebehu dna precitam, napomeniem.....
teraz nemam cas to cele citat, musim odpovedat na pindy na bloknute inzeraty uzivateliek na MK + MS + odpovedat bloknutym uziv.... ale ze doma uz máme net, tak to precitam vecer a kompletne ju bloknem.... sa tam do niekoho navaza?