Ano. Rekla bych, ze konikovske diskuterky uz ji maji plne zuby, jak vzdycky nekam prileze a dela dusno. Jako v tematu o tom, ze dite spatne spi, napsala, ze nevi, o cem pisou, ze takovy problem ona nema. Proste stejne jako to dela i v ostatnich. Mazala jsem x jejich prispevku posledni dny ]-(
ok market, dakujem za info, tu temu si urcite vecer precitam, lebo tak pozeram, ze je to len par stran a potom ju stopnem....
jeeeejda, vy ste ake mile, ze pomozete... domi, mozem ti preposlat par Ip na albumy a mozno aj na bazar :-p
dani, ak by sa ti chcelo - alebo niekomu inemu, tak pls napomente zuzuj a matom, je to dupla (http://www.modrykonik.cz/adminclub/co...) ak nemate cas, nevadi, urobim vecer
jani, jestli máš něco na brms, tak jsem taky k dispozici ;-)
teď jdu teda jen na rychlo se psem a pověsit ven prádlo, ale tak za půl hodinky nejpozději se na to můžu vrhnout.
fuuu, tak strechu som od piatku ani nevidela, iba 1 flag je na albume na SK streche a neviem co s tym.... a na BRMS som tiez dnes poriadne nebola, nestihacky... ale dakujem za snahu :-p
dakujem dani.
jani, já bych to smazala, ať to dá do bazaru.
domi, zamkni to a dej jí odkaz na všechny ty diskuse, ať si případně vybere a neremcá, žes ji přesměrovala někam, kam by nešla ;-)
Jani mark33 sa prihlasil pod firmou e_kociky a vklada inzeraty, nechat alebo bloknut? najlepsie na tom je ze e_kociky su firma a samozrejme ma aj na fotkach firmu
dani, vsimla som si vcera, ze vklada inzeraty ale zatial prispel do fora 1 viac-menej neutralnym prispevkom, tak by som ho zatial nechala a uvidime co bude robit....