takze postupne: ano, zmazala som jej upozornenia, lebo to bolo predtym ako bolo nove pravidlo... to keby sme mali teraz vsetky taketo prispevky mazat, tak neviem no.... prekonzultujem to s kukom a uvidim..... ale mne to pripada ako keby teraz vyjde zakon, ze za napadnutie verejneho cinitela su 4r. natvrdo.... tak teraz akoze vsetci, kt. urazali verejneho cinitela a nedostali basu tak do nej pojdu? :-o to je moje vysvetlenie
to Juno, tak prispevky od kontra vymazem.... inak, mam pocit, ze taka alebo podobna tema uz bola mazana lebo tam pisali hudobnici sami o sebe aki su najsamfasa a uzivatelia pisali, ze su to alkaci :-N
agu, chyba je technicka, nie uzivatelska.... upozornila na ten problem Danka, fwdla som to kolegom na riesenie, tak sa to snazia fixovat... neviem kedy sa im to podari ale tak snad coskoro... takze zatial napisat uzivatelkam, ze sa za vypadok ospravedlnujeme a pracuje sa na oprave
domi, aj mne pisala rakosnicek
ok jani, ved jasne, ja chapem, ako podla mna je to tiez blbost, ale tak spytala som sa noo...
hej hej, o tych kapelach z vychodu to bolo tem hodne, tam sa mazalo jedna radost 8-(
a ad rakosnicek, no som jej povedala, nech napise radsej tebe,ze ja neviem ako dalej :-N
aaale domi, s Juliou.... to je na dlhsie.. niekdajsia najkamaratka, potom exkamaratka a teraz opat nachadzame cestu späť :-N esteze v malecone je wi-fi.... odveci pisem, ale tak nevadi... v kazdom pripade, poriesim tie duply cca o 2h ked pridem home