dik dani, lebo tak pisala mi, ze tam odpoved nedostane a pritom tu otazku sama polozila, tak som sa radsej pre istotu a pre moj pokoj v dusi opytala ;-)
ad ockovanie.... pisala som s erikasadek a denisocka, ze chcu predsa len nechat aj verejnu aby tam mohlo viac ludi prispievat... tak som im napisala, ze ok ale ak sa tam opat zvrtnu hadky, tak sa tema zamkne nadobro
http://www.beremese.cz/forum/show.php...
janka tam taky připsala flag....
ani já jsem nenašla nic závadného v těch jejich příspěvcích v jiných tématech. napsala to sice tak podezřele, ale nenašla jsem nic, co by ji usvědčovalo. takže to asi zatím nechám, ať je to, jak je to, kdyžtak se prokecne sama ;-)
dani, andrey som pisala najskor ohladom dupla nicku, az potom mi pisala Ip uzivatelka, ze jej neprisiel tovar a vsimla som si tvoj prispevok v admine.... k dupla nicku sa mi vyjadrila, ked som sa jej pytala na bazar tak neodpisala, nebola potom uz, zda sa, prihlasena.... hned ako mi odpovie dam vediet
hmm domi neviem, tam je toho nejako vela posparovaneho sa mi vidi.... skor by som povedala, ze duply su ester11 a renula18 - aj e-mail registracny maju rovnaky ako nick :-N
ad andrea.... tak mala som od nej Ip zo vcera vecera, postupne si prechadzam Ip kedze som tu vecer uz nebola (bola som od 8:40 do 18:00 v praci tak potom sa mi uz doma nechcelo pracovat :-N )... ze vraj bola na dovolenke, prislo to dost neplanovane... a ze jedna co mala u nej objednavku a uz zaplatenu, tak jej to odoslala.... pozerala som jej prihlasenia a bola prihlasena (takmer) kazdy den, z tej istej IP, tak som jej napisala, ze som ju ziadala o objasnenie situacie preto lebo sa prihlasovala na stranku takmer denne... ze keby sa neprihlasovala tak by som myslela, ze je na dovolenke... tak som zvedava co odpise
Jani neviem kde by som to mohla zadat v admine, ale ak bude cas, nech chalani zmenia pri vykricniku Diskusia nie je ok, teraz je tam Tema nie je ok ;-)
ok dani, dik za info.... vsetci ti, co ostali v teme sa zaprisahali, ze narazky budu ignorovat ale chcu aby tema ostala... tak som niektorym z nich v Ip pisala, ze ok ale ak budu hadky, tak bude po teme
no tie saty, je ich vela.... a su vo velkostiach 36 - 40, co sa mi zda byt rozdiel... keby 36 - 38 alebo 38 - 40, tak by to podozrive nebolo.... ale tak pise, ze vsetky boli pouzite......
tu temu by som nepresuvala, lebo jedna riesi, ze rodina nepride na svadbu, druha riesi, ze rodina pride, kamarati nepridu :-N