ano, presunula som :-D ze nech vykazujem aspon daku cinnost :-D
co s tymto? http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m... nechat ci vymazat? ja by som to vymazala na jednej strane, no na druhej strane je to ako dekoracia a moze to byt na streche :-N
hej hej, asi len presunut... lebo tak neviem ci by som to mazala a podobnu temu nemame... iba ak presunut do niecoho na styl Darcek v den svadby... alebo take nieco je sa mi vidi.... alebo len otazka, ze ci ste si davali dary navzajom na svadbe....
najlepsie by bolo, keby sa pod tu etiketu zahrnuli tie diskusie.... lebo ona to chce riesit asi vseobecne a v tych temach sa riesia tie ktore konkretne problemy :-N
domi, s tym fotenim budoár - asi vymazat.... citam mail zo vcera vecera, ze 1 fotografka che mat u nas reklamu, ze toto robi, ze v US je to popularne a pod... som pomaly na odchode, musim porovnat text v maili s textom prispevku a ak bude zhoda, vymazem
domi, sa mi vidi, ze tema o tom ci pohostit aj fotografa uz je....
ten album - cast fotiek reklama - delala som pro kamaradku, nudila jsem se a pod..... asi by som to cele vymazala
pozeram, ze ona uz mala nick gerwie a bol jej 22. 01. 2010 bloknuty... idem pozriet dovod
domika007 • 22. jan 2010 o 18:04
gerrwie - aj napriek upozorneniu o reklame, prispela opat do fora