je tato tema ok? myslim poslednu stranu a kusok z predposlednej...ze ci teda mozu takto verejne predavat veci cez forum a nie cez bazar :-N
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
ja by som uz perindievca blokla!!! zaspamovala kopec tem a vsade chvali seba ako vizazistku + ten spam od anax ]-(
ako toto je vrchol!!!
perindievca • Včera o 20:37
viem, kde najdete kadernicky, kozmeticku, vizazistku, nechtovy dizajn,..all in 1 place poslite mi spravu, lebo zdrbu, ze robim reklamu
som prave zistila info kedy sa mozu alebo nemozu predavat ovulacne/tehotenske testy.... mi to nebolo jasne, lebo pomocka mozu byt aj lubrikacne gely Pre-Seed gel, tak som pisala zenskej, s kt. som ohladom toho komunikovala a ta mi to vysvetlila tak, ze ak niekto predava jednorazovo par testov, tak je to ok ale ak niekto toho predava mrte alebo je tam inzerat dlhodobo alebo to objednava zo zahranicia, tak to nie je ox :-x a do prdele, neviem co teraz, lebo som uz takto stopla mrte inzeratov, mrte uzivatelkam a teraz neviem co... ospravedlnit sa im? nadalej stopovat a tvarit sa, ze o nicom nevieme? =-)
tieto inzeraty sa mi vobec nepacia, uz dlhsiu dobu ju sledujem, viem, ze tie saty obmiena, ale nemam jej ako dokazat, ze s tym podnika ]-(
http://www.mojasvadba.sk/bazar/?vLogi...
latvia pozerala som ju, ale ja by som ju nechala kedze sa jedna o Bebu 1 premium, a temy tam mame len o Bebe a toto je konkretna otazka na konkretne mlieko. Po case zanikne a vymazeme
kaji - tie fotky by som im premazala... nie je to stretnutie uzivateliek, takze to tam nema co robit... nech si vytvoria spolocny nick - ako su napr. terminove nicky - a tam nech si daju taku kolaz :-N
domi - tak ked vies, ze ich obmiena tak jej to stopni.... nikdy nikomu nepisem ake mam dokazy... proste mam (aj ked casto nemam :-N ) a hotovo....
dani, ja som inzerat nestopla, vcera v noci som v bazari riesila asi 50 inzeratov Na cee sa dohodneme
maji - ten inzerat bol aj na koni a vyhodila som ho, ze nesuvisi so zameranim stranky.... neprenajima chatu, byt, dom a pod., on ponuka dovolenku :-N
domi, mne sa tie temy zdaju byt odlisne :-N
fuha, viem len o 1 vypadku dani, ten pred obedom... spadli servre, su aj dake obete - Ip sa pomazali - je predmet ale po rozkliknuti je prazdny text... ze bola daka zavaznejsia chyba tam...
ak sa objavuje: chyba nie je vo vasom prijimaci tak nieco robia, ak sa objavuje: stranka je nedostupna tak spadli servre :-N riesia nieco s bazarom, otazkovymi temami a katalogom firiem - dake facelifty tomu davaju
jani - ok dik, stopla som to...ale urcite mi napise :-N
a ad tie temy, som to myslela tak,ze taketo temy sme tu uz mali, ze sa dost opakuju, ci to teda nechat alebo co s tym :-N