@danu super dani, dakujem :-) ja som za ostane 3 dni napisala asi 300 Ip kvoli tomu bazaru :-N viktor spravil v adminclube zalozku "bazaar" a tam sa da vyfiltrovat kto ma kolko inzeratov.... lenze ako som zistila, nie vsetci co ich maju stovky su komercni predajcovia, tak je to piplacka
@ooo maji, nasla som flag na svadbe - tie temy neries, rovno vymaz a toho debila blokni! ja som s nim totiz vcera volala - uz som to niekde pisala... bol rozhorceny, ze preco sa nemoze prihlasit, ze on nic neporusuje, ze komunikuje s nevestami... tak som si nasla v zablkovanych preco bol bloknuty a stihla som povedat: bolo preukazane, ze ste mali viac registracii, ci je v rozpore s nasimi pravidlami a rovnako ste porusili aj. . . . . dalej som nedopovedala, lebo zlozil telefon.....
@janocka jani ked som ich dnes nestopla cez cca 200 tak ani jeden. Ale ip im nepisem, pisem im to do stopnuteho inzeratu, ak mam pisat aj ip, tak mi prosim hod do ip formulku co pises a budem rozposielat. Este otazka, nevidim tu temu Bazaar =-)
@danu dani ja najskor napisem, na druhy den stopnem formulky do Ip....
Ahojte.
Chceme aby bazár na modrom koníkovi dobre slúžil mamičkám a budúcim mamičkám. Preto momentálne pracujeme na jeho vylepšeniach, ako vyhľadávanie a ďaľších zmenách. Jednou z nich je aj odstránenie niektorých kategórií ktoré neboli relevantné. Ďalšou podstatnou zmenou je vylúčenie komerčnej inzercie, predaja nového tovaru, "sprostredkovania" tovaru a služieb. Takýto typ služieb si môžeš zadarmo spropagovať v našom katalógu firem (http://modrykonik.sk/katalog/). Viac o tom, ako by mal bazár fungovať nájdeš v častých otázkach o bazári: http://modrykonik.sk/ako-funguje/bazar/
Píšem ti, nakoľko ponúkáš predaj nového tovaru / služby. Ak chceš, vytvor si zadarmo prezenáciu v katalógu firiem. Ľudia si ťa nájdu aj tam. Ak chceš na svoje veci viac upozorniť, informovať o akcii / novinkách daj si u nás graficko-textovú reklamu kde platíš (pár cenov) iba za kliknutia záujemcov. http://reklama.asmira.sk/ppc/?bzip
argumenty: nie som firma, som mamick na MD a privyrabam si:
pod firmou rozumieme akukolvek opakujucu sa komercnu cinnost. Ci uz na to firmu mas zalozenu alebo to robis len tak podomacky (bez papierov), ale za ucelom dalsieho predaja
manual bazar:
ked kliknes v tej prvej rolovacej liste na konci zoznamu na "all" a potom v tom druhom "show maximum" zadas nejake cislo, ukazu sa ti top useri, kt. maju inzeraty..... prve asi 4 riadky som uz preklikala a vybavila... vzdy najskor klikam aby som sa uistila, ze su komercni....
@danu nevadi, v poho.... ja som niektore tiez rovno stopovala - tie, kt. boli oflagovane uzivatelmi - aby si nemysleli, ze oni sa snazia a my na to kasleme
@domika007 domi, neviem, takto sa zda, ze to duply nie su.... pozriem vecer alebo v pon. cez databazu ci sa hesla nezhoduju (teraz som na odchode do postele)
a ta tema - nuz, tazko povedat.... nazvy su ine, no v 1 baba pise, ze zije v Brne a v tej druhej, do kt. napisali 2 uzivvatelky, tak tie su z Brna, takze fakt tazko..... mozno by mohol poradit niekto kto je z brna..... sa mi vidi, ze market (kalerat) je brnacka, tak od nej to mozme vyzistit
@danu dani ano, a ja som si to vsimla este v stredu, ked to este nebolo oficialne - neposielala som Ip - flagy ako dive pribudali a maily tiez..... toto sa mi paci, taketo bonzovanie, dost ulahcuju pracu :-p
@danu miskinadamko sa zase musela vyjadrit....lezie mi na city 8-( 8-( 8-( inac som ten prispevok ulozila do wordu,tak sa kludne moze zmazat,aby ostatne neiritoval.
@domika007 domi, zatial mam cas lebo som este nezacala riesit Ip a maily... ked sa do toho pustim, uz cas nebude....
takze ad toto
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php… - je to dupla, blokla by som bez upozornenia, temu vymazala, lenze neviem aky dovod.... pozerala som prispevky tej duply, prispieva do viacerych tem o hudbe, o svadbe, no nenasla som nic co by dokazovalo, ze je firma, moc neutralne pise..... Temu zmazat ako reklama - hmmm, to asi nie, nespomina tam ziadnu firmu.... alebo dat odkaz na daku vseob. temu o hudbe + zablokovat nick? :-N
@domika007 ad terezie25 - aj ja som si najskor myslela, ze je to reklama..... ale ma aj normalne prispevky 2 =-) asi by som ju sledovala zatial a nevymazavala..... uvidime co sa bude diat.... ale tak divne, ze sa zaregitrovala a hned aj prispevky o tej vizazistke pridavala