@janocka ok, diky, takze tu terezie25 budem sledovat, necham to zelene, nech na to nezabudnem ;-)
a ad ta tema, no podla mna by sme ho mali bloknut kvoli dupla nicku a temu zmazat...lebo urcite je to nejaky hudobnik :-N
a su fajtka1505 a nikusaa duply? lebo ona tvrdi, ze duplu nema :-o
http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip...
@domika007 domi no duply sa mi nepotvrdili... hesla maju uplne ine.... jedna ma 1 prispevok vo fore, druha ziadny - tak kvoli bazaru?
temu zmazeme, ako ze forum nie je pre firmy? a ked sa ozve ze co to tak budeme argumentovat "dostupnymi technickymi prostriedkami, na zaklade ktorych sme dokazali, ze ma viac nickov a je firma"? :-N
@janocka konkretne toto
maminka13342120 – Boze mamky sproste jednoducho zamyslite sa nad sebou co pisete ved je to proste ubohost a jednej pre usmolenych 2eura za mlieko,dalej jednej 5eur za obycajnu supravu,a jednej co posle veci ktore su velke a udava mensie cisla a potom sa vyhovara ze naspet neberie tovar samozrejme ked je rada ze tak klamala a to ze ja klamem co sa tyka mojej dcery tak je to cisto pravda a co sa tyka penazi niesom niaka socka ze nemam peniaze.peniaze poslem ked mne to bude vyhovovat.a dalej nemienim sa o tom bavit.ZBOHOM!!!!!!
@janocka hej kvoli bazaru...sa mi nejako nezdala tak som si ju dala preverit a ukazalo na duplu...tak teraz neviem...
noo, mozeme ci ty to nechces zmazat? ale dupla nick ma,tak ci len bloknut duplu?
@domika007 kuknem na tie jej inzeraty teda....
jasne, mozme mazat, len som si nebola ista dovodom.....
@mmmk@latvia idem jej napisat..... lenze ak mi napise len daku vyhovorku, ze ma chore dieta a pod., co s nou mam robit? skusim jej napisat, ze sa to co robi povazuje za zavádzanie, za kt. jej moze byt odoprety pristup na stranku? co myslite?
@janocka ja by som ju stopla hned, ved jasne napisala ze bude posielat peniaze kedy sa jej zachce, to uz je priame porusovanie pravidiel a okrem toho ma minimalne 3 uzivatelky ktorym neposlala peniaze uz niekolko tyzdnov, dla mna napomenutie nestaci :-N teda, ja by som bola nasrana kebyze takato stvora je len napomenuta a kludne predava dalej :-N
@janocka btw, ja som zila s dietatom sama bez pribuznych, a vedela som si zariadit vecitak,aby som mohla hned v ten den nieco zariadit, aj ked som mala chore dieta.takze u mna vyhovorka mala som chore dieta neobstoji,ak neposlala nieco uz viac nez 2 tyzdne a nebyva sama na lazoch :-p a sama napisala ze posle kedy sa jej zachce, takze sa netajila tym ze je jej jedno ze obera uzivatelky o prachy
@janocka mozes byt aj diamantovo tvrda, bez milosti poslat na sibir.keby niekto nieco pindal, nech sa stazuje u mna :-p ale myslim ze uzivatelky ti budu dakovat ;-)
@latvia ok, za chvilu ju bloknem a stopnem inzeraty.... idem docitat Ip... a chvilu ma, pls, nespominajte, lebo potom furt len pozeram, ze kto ma spomina a Ip len pribudaju, neodbudaju :-D
@danu ano, ano dani to je presne ono.... dakujeeeeem
ufff, ja uz len 5 Ip a potom "uz len" maily.... a furt dookola to iste: A preco ste to zmenili?... a ja im dookola: preto lebo sme sa tak rozhodli.... jak u debilov :-N
@janocka Tak ja vcera odpovidala snad 5x totez jedne uzivatelce, co chtela, abychom aktualizovaly nazvy temat treba "Co ji sedmimesicni dite" a za mesic to zmenily na "Co ji osmimesicni dite" :-N Mazec, co? To aby byla polovicka uzivatelek adminkama :-D
@danu dani nenechavame.... nie sme zelovoc :-D
@latvia to akoze fakt :-D on prispieval do fora pred casom, pomerne casto... radil inym nieco ohladom poistenia ;-)
@latvia on prispieval este ked neministroval.... podla mna to je on, aj na SME mal blog a do prispevkov daval linky na ten blog.... takze si myslim, ze to je fakt on.... aj este 1 zo SaS tu je... a tiez ma blog na SME - sa mi vidi, ze anna blahutova, alebo tak nejak sa vola