@domika007 sakra, iba 3 Ip od teba, si ma vobec nepotesila 8-( :-p
vymaz aj prispevky.... sak co, mali sme opravnene podozrenie, ze je firma - keby nieco :-p
nechce sa niekomu napisat tejto?
http://www.modrykonik.sk/fotoblog/mot... - uz som jej zmazala asi 15 fotiek, no ma tam tych webovych odkazov vela.... ja som jej pisala dnes uz kvoli bazaru parkrat, tak nechcem aby mala pocit, ze som zaujata :-p vdak
@mmmk zamkni obe. na otazku sa v tychto pripadoch da odpovedat len ano, ja som, nie ja niesom , na taketo informovanie sa otazky nesluzia. teda aspon ja taketo zamykam a odkazujem ich na temy regionalne
@mmmk taketo "inzeratne" otazky typu hladam sa nezamykaju? =-) podla mna tieto otazky nemaju pointu, lebo vyzva hladam mamicku, piste IP, to je co? ako maju vyzerat odpovede? ahoj, ja som z brna, pokocikujeme? neviem, mne tieto otazky nepridu ok, ale ak ich nemam zamykat a odkazovat ich na temy, tak mi dajte vediet na beton :-N
@latvia@mmmk ano, otazky sa nezamykaju ale zmysluplne otazky typu: aky kociar by ste odporucali?
otazky na styl: kto je z Brna? Kto ide dnes na ihrisko? - su blbosti lebo tak odpoved moze byt akurat tak: ja, ja nie, nie..... a dalej tam uz nemozu riesit nic, kedze je to otazka, nemozu sa dohodnut blizsie..... na toto su fakt vhodnejsie diskusie