viem ze ste tu pisali o tejto babe, predava aj na mk. po tolkych vymazaniach, resp. upozornovali ste ju niekto do ip? lebo ak hej tak ju bloknem, za neustale porusovanie pravidiel
http://www.modrykonik.sk/bazar/saty/d...
baby, co s tymto?
http://www.modrykonik.sk/bazar/plienk...
len obchadza pravidla ked to predava po kusoch alebo skutocne moze mat tolko roznych plienok nacatych?
@domika007 domi ad robocop - hmmmm, ktovie ci su to duply, prispieva aj do normalnych, nie len kameramanskych tem... mozno je to jeho zena :-N
a to druhe (ci prve) tak to su na 100% duply, kedze sa prihlasuju v rovnaky cas z tej istej IP a z toho isteho nastavenia PC
@janocka ad robocop, ten babrak prispel do rovnakej temy a suhlasim s robocopom, tak neviem neviem :-N jaaa a teraz pozeram, ze som babraka aj blokla rovno :-x
a ad tie druhe duply, mam blokovat rad radom alebo ako? lebo tak ta jedna mi poslala Ip ohladom plancara :-N
@domika007 ako robocop a babrak, to ano duply, ale robocop a ten dalsi nick, ze neviem ci duply :-N
ta tema o DJ Benny... no neviem.... to je o tom DJovi co sa bol osobne stazovat, ze som mu zmazala prispevok... a on pisal normalne, pod svojim nickom... tak neviem.... a zavana to reklamou, kedze ma iba 1 prispevok dotycna, no neviem, je registrovana takmer rok.... ale tu vetu, ze nie je plateny za to aby sedel ale aby hral som nedavno niekde videla a neviem kde 8-(
temu o (H)AK citam
toto http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e... baykalac a.k.a studomaggie ma pravdu - kazdy inzerat by mal byt inzerat, nie iba oznam na nieco.....
@janocka ok, takze som dobre blokla, to som chcela pocut ;-)
ad dj benny, tak ako mne je to jedno mozeme to nechat tak, som chcela pocut tvoj nazor ;-)
a ad inzeraty ok, budem teda stopovat
dik moc :-)
@emjee tej ada1702 som stopla figurinove inzeraty..... ak by aj mala doma figurinu, tak pochybujem, ze by mala doma saty od velkosti S po XXL - to by musela mat sakra velke vykyvy hmotnosti :-D
@mmmk koukala jsem na to a nedovedu jednoznačně odpovědět, ty čepičky co má u sebe v albu bych řekla že jsou vyloženě jen pro její děti, má mezitím i jiné fotečky... ale pak ten inzerát v bazaru... no netuším, tohle album bych asi nechala ale v bazaru ať se zařadí do katalogu firem ;-)
@nikka.vo veru, on asi mysli v nazve temy to: Rybniste..... ale tak on ma nazov firmy zlozeny z priezviska, takze sa to ani premenovat neda..... mozno by som to premenovala iba tak, ze by som vymazala "zdenek" a "rybniste" lebo mne osobne "grusser" ako priezvisko nenapadne..... takto by bol snad spokojny, ze tam nie je jeho adresa a cele meno =-)
@domika007 domi, pozrela som si tu temu.... asi tam napisem nech sa nevadia..... ze kazdy ma pravo na svoj nazor - aj tie, kt. su za HAK aj tie, kt. su proti HAK, ale nech ten nazor nevnucuju inym a nehadaju sa... myslis, ze to zaberie?
@domika007 ta tema..... nooo, tazko povedat... ale uz bola kedysi tema - neviem ci na svadbe alebo na koni s nazvom na styl Kde najdem zmazanu temu? alebo sa to mozno len v dakych otazkach pre adminov riesilo? ale tak odpovedala si jej, uz len cakat ci sa ozve