Co s touto temou a albumom? / What to do with this discussion or album?

Zobraz úvodný príspevok
Ako sa zachovat k tomuto? tema http://www.modrastrecha.sk/forum/show... album http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka budu tie prve 3 duply? http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip...
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi neviem, hesla nemaju vobec podobne :-N ani casy prihlasenia nie su podobne
Odpovedať
Profilova fotka
@danu, @emjee, @latvia - co myslite o "kauze" janka_a? fakt vsade tvrdi nieco ine.... mam ju bloknut? by som ju blokla uz natvrdo lebo toto je jej min. 3.nick
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Jani zial janku "poznam"len z toho ze nam pomaha davat linky na temy, ktore su dupla zalozene, inak som necitala o nej celu historiu, takze sa neviem vyjadrit, ale kedze pises, ze je to jej 3 nick a vsade pise nieco ine, som za blok
Odpovedať
@janocka ten nick mi nic nehovori, prave preto som pouzila vykricnik :-D ja by som ju blokla, 3x a dost plati snad aj tu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@danu dani ja som ju tiez poznala len z flagov, ze davala k veci linky a flagovala.... tak ma soklo co som sa o nej docitala, pozrela som ju cez admin a mala uz 2 nicky bloknute po dohode, lebo ze sa nepohodla s dakymi uziv.
Odpovedať
Profilova fotka
nuz, bloknut ju treba, ked bolo dokazane ze si vymysla, bohuzial. inac to nebol zly clovek, nerobila vojny ako napr diddi, tak ale pravidla su pravidla, ked platia na vsetkych tak na vsetkych
Odpovedať
Profilova fotka
ale do temy zablokovani uzivatelia by som ju nedavala. nerobila nikomu zle. kolko je uzivatelov co si itak urobia nove nicky? predajcovia..bloknime ju, ale ja som za NEpisanie do zablokovancov
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka @emjee @danu poslala som vam ip.....ci nieje niektora z vas shiona......az teraz zistujem, ze je to janka_a |-| co s nou? budeme sa tvarit ze o tom neviem e a nechame ju kym nezacne prekrucat v inych temach alebo ju blokneme? :-|
Odpovedať
@latvia ja by som ju nadobro blokla
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee ona si vytvori dalsi, prihlasuje sa z nejakej kaviarne.....a tiipujem to len podla jej veku, ze je z michaloviec a to ze vie ako funguje duplovanie tem a hadze linky.....inac na nu nic nemam, ani ip, zatial bola prihlasena len z tej jednej verejnej....
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka, @emjee, @latvia nezabudnite prosim ked blokujete aby ste blokli aj na mojasvadba., ten stary admin lebo tam bloknuta janka_a nebola. Alebo sa tam uz nemusi? pre istotu som blokla aj tam
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja by som to napisala aj do Zablokovanych uzivatelov, kedze si neustale aj dnes vytvara dalsie nicky a upozornuje na temy
Odpovedať
Profilova fotka
@danu ja doteray nemam pristup k staremu adminu :-N takye ja tam neblokujem. takze shiona je janka_a,ze?
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ano je, blokla som aj v starom admine
Odpovedať
Profilova fotka
@danu mam podozrenie ze aj sheenagh je janka_a 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ano je, blokla som ju ]-( @janocka skus prosim pozriet ci sa da zablokovat pc aby sa neprihlasila, stale si vytvara nove nicky po zablokovani
Odpovedať
Profilova fotka
@danu myslim ze to nepojde, pise z nejakej kaviarne predpokladam :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia hm, tak to je blbe :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@danu a pred blokovanim janka_a dostala este ip ze preco ju blokujeme?nevies nahodou?
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia to neviem, tusim, ze si to zacala riesit ty s jankou nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@danu jj, blokla asi janka teda
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím co s tím?? přišlo mi to včera =-) Ahojky, chtěla bych nahlásit osůbku!!!!U nás na listopadových miminkách byla pod jménem raakosnicek.Pak si ho změnila aby prý změnila identitu na slunicko48.Už to mi začínalo být divné.psala jsem si z holkama a najednou jsem zjistila,že si půjčila peníze a už je nevrací.A proč vlastně píši nerada bych,aby ještě někoho podvedla!!!!Dá se s tím něco dělat????? Děkuji Báchorová ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte je toto dupla? lebo mi tvrdi ze nie http://www.modrykonik.sk/adminclub/ip...
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde janka to uz riesi, tych dupli ma viac :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@danu vyzera ako dupla, ale radsej nech skontroluje janka....ja som uz tiez mala ocividne duple a nakoniec nic z toho :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ved to
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde agu, to je aj oflagovane v dakej teme, ze je to multinick, riesim to... pisala som jej Ip minuly tyzden, no nebola zatial prihlasena :-| a ako zavádzajucu predavajucu (ci kupujucu) to riesi @krista - vyhladala ju na MMB a pisala jej e-mail, no nepamtatm si uz co jej dotycna odpisala.... ale sa mi vidi, ze sa vyhovarala, ze nemala internet alebo mala chore deti alebo nieco podobne :-N @danu @latvia nenapisala som jej dovod blokovania, ale nasla som si od nej Ip, ze chce nick zablokovat, ze si vytvori novy.... nick som blokla, novy vtedy vytvoreny este nemala a PC bloknut zatial nejde, error sa vyhlasuje :-S
Odpovedať
@janocka @aguaverde dotyčná mi napsala, že jí nefunguje PC, čili se přihlašuje jen na e-mail (sice na MMB byla :-S) z mobilu, zrovna řeší obchod s jednou holčinou monas007 ta si od ní koupila kávovar za 1800,- a dlouho čekala, tak teď čekám já jestli se dočká a pak bych ji teda asi natvrdo blokovala když je tohle u ní běžný 8-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jj už sem koukala...já tu teď 2týdny nebyla tak nejsem v obraze :-N a jak řešíš s tou makelkou v IP tak makelína je jedna z těch co si myslí že můžu jim číst ip :-p :-N :-p myslím že kdysi psala i na prověření mě té osoby ale nic sem nenašla =-) a vůbec sem dotyčnou neupozorňovala že ji někdo bonzl =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?