@danu, @emjee, @latvia - co myslite o "kauze" janka_a? fakt vsade tvrdi nieco ine.... mam ju bloknut? by som ju blokla uz natvrdo lebo toto je jej min. 3.nick
@janocka Jani zial janku "poznam"len z toho ze nam pomaha davat linky na temy, ktore su dupla zalozene, inak som necitala o nej celu historiu, takze sa neviem vyjadrit, ale kedze pises, ze je to jej 3 nick a vsade pise nieco ine, som za blok
@danu dani ja som ju tiez poznala len z flagov, ze davala k veci linky a flagovala.... tak ma soklo co som sa o nej docitala, pozrela som ju cez admin a mala uz 2 nicky bloknute po dohode, lebo ze sa nepohodla s dakymi uziv.
nuz, bloknut ju treba, ked bolo dokazane ze si vymysla, bohuzial. inac to nebol zly clovek, nerobila vojny ako napr diddi, tak ale pravidla su pravidla, ked platia na vsetkych tak na vsetkych
ale do temy zablokovani uzivatelia by som ju nedavala. nerobila nikomu zle. kolko je uzivatelov co si itak urobia nove nicky? predajcovia..bloknime ju, ale ja som za NEpisanie do zablokovancov
@janocka@emjee@danu poslala som vam ip.....ci nieje niektora z vas shiona......az teraz zistujem, ze je to janka_a |-| co s nou? budeme sa tvarit ze o tom neviem e a nechame ju kym nezacne prekrucat v inych temach alebo ju blokneme? :-|
@emjee ona si vytvori dalsi, prihlasuje sa z nejakej kaviarne.....a tiipujem to len podla jej veku, ze je z michaloviec a to ze vie ako funguje duplovanie tem a hadze linky.....inac na nu nic nemam, ani ip, zatial bola prihlasena len z tej jednej verejnej....
@janocka, @emjee, @latvia nezabudnite prosim ked blokujete aby ste blokli aj na mojasvadba., ten stary admin lebo tam bloknuta janka_a nebola. Alebo sa tam uz nemusi? pre istotu som blokla aj tam
Prosím co s tím?? přišlo mi to včera =-)
Ahojky, chtěla bych nahlásit osůbku!!!!U nás na listopadových miminkách byla pod jménem raakosnicek.Pak si ho změnila aby prý změnila identitu na slunicko48.Už to mi začínalo být divné.psala jsem si z holkama a najednou jsem zjistila,že si půjčila peníze a už je nevrací.A proč vlastně píši nerada bych,aby ještě někoho podvedla!!!!Dá se s tím něco dělat????? Děkuji Báchorová ;-)
@aguaverde agu, to je aj oflagovane v dakej teme, ze je to multinick, riesim to... pisala som jej Ip minuly tyzden, no nebola zatial prihlasena :-| a ako zavádzajucu predavajucu (ci kupujucu) to riesi @krista - vyhladala ju na MMB a pisala jej e-mail, no nepamtatm si uz co jej dotycna odpisala.... ale sa mi vidi, ze sa vyhovarala, ze nemala internet alebo mala chore deti alebo nieco podobne :-N
@danu@latvia nenapisala som jej dovod blokovania, ale nasla som si od nej Ip, ze chce nick zablokovat, ze si vytvori novy.... nick som blokla, novy vtedy vytvoreny este nemala a PC bloknut zatial nejde, error sa vyhlasuje :-S
@janocka@aguaverde dotyčná mi napsala, že jí nefunguje PC, čili se přihlašuje jen na e-mail (sice na MMB byla :-S) z mobilu, zrovna řeší obchod s jednou holčinou monas007 ta si od ní koupila kávovar za 1800,- a dlouho čekala, tak teď čekám já jestli se dočká a pak bych ji teda asi natvrdo blokovala když je tohle u ní běžný 8-( ]-(
@janocka jj už sem koukala...já tu teď 2týdny nebyla tak nejsem v obraze :-N a jak řešíš s tou makelkou v IP tak makelína je jedna z těch co si myslí že můžu jim číst ip :-p :-N :-p myslím že kdysi psala i na prověření mě té osoby ale nic sem nenašla =-) a vůbec sem dotyčnou neupozorňovala že ji někdo bonzl =-)