@nikka.vo rubrika kupim neexistuje, pripadne posli link
Kde je rubrika 'kúpim'?
Takúto rubriku nemáme. Voľakedy sme ju mali, ale keďže ju používalo veľmi málo ľudí, tak sme ju zrušili.
http://www.modrykonik.sk/ako-funguje/... bod cislo 6
@danu to se těžko soudí, ale vzhledem k jednoduchému provedení a podobným látkám u obou inzerátů (styl látky podobný) tak bych si tipla, že to šije. Na Fleru jsou kolikrát taky super věci, že se mi až nezdá, že to je ručně dělané a je ...
@nikka.vo vies ja nechcem nikoho napadnut, ani urazit, len sa mi tie saty pre babiku zdaju take klasika-boze aby som sa vyjadrila dobre, take babkovske proste site doma
@domika007 domi, ani ja.... hladala som ako zavist, ziarlivost a nic.... iba zavist zo strany sesternice
@latvia debatli sme o tych nabozenskych temach ze pokial je to pokojne a len tak tam kecaju, nefanatizuju a pod., tak je to ok..... ale henta tema mi pripada zalozena za ucelom provokovania..... a dla mna ked to chce pre konkretne osoby, tak mala zalozit sukromnu
@janocka mozes mo este kuk ich hesla? lebo ona tvrdi, ze to je jej sestra, ale prihlasuju sa uplne na rovnako a mam pocit, ze si dupla nick urobila kvoli tomu, aby mohla pridavat viac inzeratov do bazaru :-|
http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip...
@janocka no, ta tema je len dalsia z otazok na diskusiu ohladne existenice/neexistencie boha....nieje to pre vybranu skupinu,ak mas namysli urcite uzivatelky alebo urcite nabozenstva....ono aj ateisti mozu na to polemizovat....bobulka ma nejake depresivne obdobie a napadaju ju taketo otazky :-| takze nechat kym sa nevadia? dufam ze tam nenaleti diddi...
@latvia ja som pochopila, ze to je iba pre urcitu skupinu ludi ked pisala, ze nadvazuje na diskusiu o anjeloch.... som myslela, ze to je z tej temy: Kontakt s anjelmi - ci take nieco.... ze dake pokracovanie alebo co.... nevedela som ako to mysli ale tak som to pochopila....
obavam sa, ze tam diddi za chvilu prileti.... idem teda este rychlo napisat martinovi cez chat nech na to hodi kuk lebo ja neviem co s tym, nechala by som to :-N
@domika007 domi myslis, ze sa budu vadit? uz bolo viac tem o nezhodach v rod. a nevadievali sa tam... alebo som aspon nepostrehla :-N
hesla kuknem za par min., musim dokoncit 2 veci na strankach.....
@domika007 domi, helpik a bigking - nic som nezistila, ine hesla maju :-S
spanielka21 a ta druha 21 maju uplne rovnake heslo, takze sestry to nebudu ;-)
@domika007 domi, vidim to flagnute pozriem sa na to v priebehu dna ked poriesim maily a Ip
a ta tema o bydleni - odporucila by som ju na strechu nech pozrie ci tam taka tema nie je
@janocka monic72 vytvarala uz viackrat temy s reklamou na rehab.centrum, pozrela som vsetky jej prispevky a sama reklama, nic ine, mozem ju bloknut aj ked je v katalogu firiem? =-)