@ooo majiii, vidis na streche flagy? ja vidim, ze cosi je oflagovane no ked na to kliknem nic sa neukaze - nieco ako na svadbe sa robi.... tak ci sa len mne krizia oci alebo je to error
@domika007 domi - spravila som vecer flag na MS v tej kameramanskej teme.... kukni na to pls, ze co ty na to.. .nie som si ista ci je to porusenie pravidiel alebo nie je
@domika007 aj sa mi zdalo, no nebola som si uplne ista..... tak zmazem..... od noci som na svadbe este nebola, tak ani neviem ake reakcie su na tie mazanice, idem pozriet :-N
@ooo ahaaaaa, jasne, uz chapem.... to sa raz stalo na CZ streche ked sa vymazala tema skor ako flagy... tak asi aj teraz je to tak... tak sa mi nekrizili oci.... posuniem na vybavenie
Dosla mi tato ip, nechcem kontaktovat zatial uzivatelku, neviete co to ma byt? predpokladam asi ze uz chodia ip kto blokol inzerat alebo? Lenze ked kliknem na ten slnecnik na kocik tak inzerat je zmazany,
Tato ip mi dosla
darsy
Príjemcovia: danu
User darsy calls for unblocking her bazaar listing slnecnik na kocik.
- blocked: Pred 4 týždnami (25. augusta 2010 o 09:38)
- latest edited: Pred 3 týždnami (26. augusta 2010 o 09:35)
This message was generated automatically.
@domika007 domi, ten flag to bol error na streche, neviem o tom, ze by to robilo aj na koni... to sa stane ked sa nevymaze flag a vymaze sa cela tema - vtedy ostane akoby visiet.... kuknem co to robi na koni
@danu dani, casto sa mi stava, ze inzerat je zmazany.... nechapem preco ho vymazu a nahodia znova ked si ho mozu upravit :-N
@domika007 temy idem kuk
toto kam? http://www.modrykonik.sk/bazar/satky-... mala to v ine detske, stopla som jej to... dala to do nositok... no ja si myslim, ze to ma byt v kociaroch... nie? ci berie sa to ako nositko? :-o
@danu dani, ja netusim... dala by som to do pancuch, ponoziek.... aj ked to da ako ponozky, musi dat cislo? teda, ponozky to nie su, pancuchy to nie su, v inom to malokto najde.... :-S som nepomohla moc :-N