@janocka nemoze to tam dat, lebo to od nej pyta velkost a velkost je univerzalna, ja som jej pisala ze to moze dat do Ine detske, ale niekto jej to stopol, preto sa pyta :-N
@danu zatial jej mozes napisat, ze to konzultujes lebo si nie si ista kam s tym alebo ci sa neprida velkost uni....
vcera som sem alebo do inej admin temy dala, ze kam patri jeden inzerat.... bola to prenosna taska z kociara - do kociarov alebo do nositok?
@domika007 domi, aj podla mna to bude reklama... lebo zhodou okolnosti mi prisiel vcera mail, ze je taky hotel novy a chcu reklamu =-)
temu som nenasla ziadnu taku vhodnu :-|
toto je co za expertku http://www.modrykonik.sk/bazar/predaj... jedna vec v x inzeratoch - raz ako 74 velkost potom ako 80 velkost (lebo na visacke je pisane 74/80 :-D) potom ako sucast dvoch roznych balickov oblecenia :-p
@emjee dotycna mi pisala, ze kategoria jedalenske potreby tu nie je, ze kam ho ma dat.... tak som jej dala link, ze taka kategoria je.... ak mi napise zajtra, tak ma smolu, nebudem na nete, takze si nevsimnem, ze ho upravovala =-)
+ pravidlo na upravu fotiek, ktorymi sa prezentuju v albumoch, uzivatelky sa potom pytaju kto jej tie fotky robil a ona "nenapadko" napise ze ona a uz to ide
tejto http://www.modrykonik.sk/bazar/predaj... som stopla vsetky inzeraty s ....... a ona ich che odblokovat bez akejkolvek upravy
btw. hadzala do bazaru nezmyselne upozornenia
@domika007 domi, uz bolo takych viac.... odporucila som ich na hazsadunk, no nechceli tam, lebo ze ziju na SK - KN, GA..... nechala by som jej to.... niektore to maju po anglicky, niektore nemecky... tak by som nediskriminovala :-D
@domika007 domi, ani ja =-) nikde sa v nazve cepcenie nevyskytlo.... ze by sa to po cesky volalo inak? alebo sa to v CZ nerobi, ked o tom nie je tema?
@krista@mmmk@ikarkulka - robi sa v CZ na svadbach cepcenie nevesty o 1/2 noci? ak ano, aj sa to tak vola ci inak sa to vola?
@danu dani, neviem lebo pri nicku "unionpoistovna" nevidim PC a ani pri tych ostatnych ked sa prihlasuju cez den.... no vecer sa prihlasuje kazdy z ineho PC, takze mozno to budu zamestnanci poistovne :-N
a klavir nesuvisi